Tema düzenleyici

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hafta sonu 32 serisine veriyorlar, hafta içi de belli saatlerde var.

Nitekim haftanın 6 günü Akia tenekeleriyle çalışan 33M de öyle, bugün O1230 verilmiş. Bu araç dışında başka Otokar yok. (336G dahil, bunda niyeyse Pazar günleri sadece körüklüler var.)

Son düzenleme:
Ben 5000lik BMCleri de seviyorum ama Otokar gelirse direkt ona biniyorum. 😁

Çevremdeki ÖHO’da ise 12 BMC, 4 Otokar var (A-360, 369, 370, 381). İçlerinden A-381’in önü siyah.

BMC’lerden de A-377 yüksek tabanlı olduğu için değişmesi yakındır, inşallah bu da Otokar olur. 😊

Son düzenleme:
Akşam Saatlerinde Kadraja Bir Bebek Girdi😁
O2198 32T Cevatpaşa Taksim Hattında

IMG_3394

Ekli dosyalar

• IMG_3395.jpeg
    IMG_3395.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 68
O3042’nin tabelasında (hat numarasını gösteren kare) 3-5 led sarı veya yeşil yanıyordu.

O2289’un tabelası ciddi anlamda bozuktu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
33’e Karsan veriyorlar, ne yalan söyleyeyim bunları bile özledim. Özellikle K1056’yı gördüğüme sevindim ama Otokar’ı görmek çok daha güzel olurdu.

Otokar olan iki tane 33 türevi var ama bunların seferi inanılmaz az. (33TE, 33TM) Bunlara O1231, O1260, O2297 geldi. Hepi topu 3 araç. :confused:

Artık otobüslere binme hevesim kalmadı, olur da binersem Procity TR’nin veya solo Karsan’ın gelmesini beklerim.

Son düzenleme:
K1056’nın bendeki yeri ayrıdır.

Ben de aslında onları pek sevmiyordum ama bu Akiaları görünce biraz ısınmaya başladım. Bir de uzun süre gelmedikleri için onları arar oldum. 🙂

En rahat ettiğim gün Pazar oluyor, çünkü ortalıkta Akialar görülmüyor. 😅

Son düzenleme:
Otokar neyse de B5073 BMC’nin de motoru bitik, 10 yaşına girmemiş aracı nasıl kullandılarsa artık.

Bir sürü Procity TR’ye bindim veya yanından geçtim, bu kadar kötüsüne ilk defa denk geldim.

Otokarlar bu idare ve şoförlerle 15 yaşını görürse iyi.

Son düzenleme:
Ey iett senin amacın nedir ya aracın orjinal kamerası var onuoradan söküp yerine üste lcd plazma koymuş tasarım harikası helal olsun!!!
IMG_3442

Geri
Üst Alt