Tema düzenleyici

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

IMG_3115

IMG_3114

Ekli dosyalar

• IMG_3113.jpeg
    IMG_3113.jpeg
    174.9 KB · Görüntüleme: 56
Dün sağ aynası siyah renkli orijinal Otokar gördüm O2XXX

Pardon otobüsün içinde olduğum içimn bana göre sağ ama otobüse göre sol yani doğrusu sol olacaktı.

Koç ayna.

Moderatör tarafında düzenlendi:
1254’e eskiden 98Y’nin 07.15 seferinde birkaç defa denk geldim, şoförü bayağı sinirliydi. 😄

Hattın 23.00 Bakırköy kalkışlı seferi ne kadar rahat ve keyifliyse sabah seferleri de bir o kadar stresliydi. Belli ki bu şoföre iyice yansıyordu.

98Y şimdilerde Pazar günleri hariç Akia tenekelerine maruz kalıyor. Kardeşi 98G daha şanslı, genelde İkitelli araçları çalışmakta.

Son düzenleme:
O3001 ile bugün yolculuk etme şansı buldum. Araç resmen akıyordu, kliması da gayet iyi. Tek sıkıntısı duracak düğmelerinden birinin bantlanmış olması.

Otokar görmeyi özlediğim 33Y’nin 19.30 seferinde çalıştı. Bunu beklerken perona gelen A3122’nin validatöründe sıkıntı çıktı. Her akbil basıldığında diğer validatörlerden daha değişik sesler duydum. Farklı bir model kullanılmış sanırım.

Hız tek başına yetmiyor, iç kısmın da geniş olması gerekiyor.

Temsa Avenue CNG
BMC Procity TR

İçleri en geniş olan modeller bunlar. Karsanlarda en arkada koltuk yok. Kocaman alanı motor için ayırmışlar.

Otokarlarda ise o arka üçlü favorimdir, ancak bu bölümde sıcak havalarda yolculuk biraz sıkıntılı geçiyor. Serin havalarda ise (özellikle yağmur yağdığı zamanlarda) en çok keyif veren yer burası.

Son düzenleme:
Hala O2003 & O2012 arası araçların çamurlukları takılmamış takılmadığı gibi bir de olan araçların çamurlukları çıkmış ne hikmetse Avrupa yakası bu araçlarının çamurklarını söküp söküp duruyor O1212 ile O2301’in sol arka çamurluğu yok. Neden yunus garajında böyle bir şey olmuyor da avrupa da oluyor ya?! şu araçları olduğu gibi servise vermeliler zor olmamalı

Geri
Üst Alt