TeşekkürlerM4765'e kadar olanları 2012
Daha hala araçların içini doldurmaya devam etsin iett... Saçma sapan İETT kutuları sol tarafta.Bugün gördüğüm bir ınstagram gönderisinde araç yüzde 99.9 yakıt tüketimi gösteriyor![]()
Conecto'lardaki kutunun içinde araç bilgisayarı gibi önemli bileşenler var. Keyfi şeyler değil.Daha hala araçların içini doldurmaya devam etsin iett... Saçma sapan İETT kutuları sol tarafta.
Otokarlara da aynı saçmalıkları yapıyorlar ondan sonra araçlar niye arızalanıyor diyorlar bir rahat bıraksalar artıkDaha hala araçların içini doldurmaya devam etsin iett... Saçma sapan İETT kutuları sol tarafta.
Ben istemiyorum. Benim için gereksiz. Önceden o kutu olmadan da vardı işler yürüyüyordu. Boşuna araçları yoruyorlar delik deşik ediyorlar.Conecto'lardaki kutunun içinde araç bilgisayarı gibi önemli bileşenler var. Keyfi şeyler değil.
Sanırım yeni kamera sistemi kurulan araçlarda sesten dolayı bu bileşenleri bir kutuya aldılar. Bir tane Conecto'da denk geldiğimde kutunun içinden bayağı ses geliyordu. Belki wifi de oradadır.Ben istemiyorum. Benim için gereksiz. Önceden o kutu olmadan da vardı işler yürüyüyordu. Boşuna araçları yoruyorlar delik deşik ediyorlar.
O kutuya kafanı dayayabiliyorsun otokarlardaBen istemiyorum. Benim için gereksiz. Önceden o kutu olmadan da vardı işler yürüyüyordu. Boşuna araçları yoruyorlar delik deşik ediyorlar.
Evet, kafa yaslama yeri de varO kutuya kafanı dayayabiliyorsun otokarlarda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.