Tema düzenleyici

İett'nin Mercedes-Benz Conecto K Ve G Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"19S KADIKÖY ZİVERBEY SARIGAZİ YENİDOĞAN." Hattında çalşan ve hizmet veren M.4739 4691 filo numaralı 2012 model "Mercedes-Benz CONECTO KÖRÜKLÜ." marka model otobüsler bizlerle.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★
20231202-162716.jpg
20231202-162815.jpg

Son düzenleme:
Ben istemiyorum. Benim için gereksiz. Önceden o kutu olmadan da vardı işler yürüyüyordu. Boşuna araçları yoruyorlar delik deşik ediyorlar.
Sanırım yeni kamera sistemi kurulan araçlarda sesten dolayı bu bileşenleri bir kutuya aldılar. Bir tane Conecto'da denk geldiğimde kutunun içinden bayağı ses geliyordu. Belki wifi de oradadır.

Citaro'da ise yeni kamera takılanlarda kocaman bir kutu yok. Şoför konsolunun oraya koyulmuştu sanırım.

Screenshot_20250726_173015_Samsung Internet.png
Screenshot_20250726_174420_YouTube.png
9vZ8XZ-1.jpg

İlk 2 görseldeki araç zannederim M4570 olsa gerek yani öyle görünüyor gibi ama ne yazık ki aslına uygun boyama yapılmamış ve stoplardan sonrası da sarıya boyanmış ve üçüncü görselde aracın aslına uygun boyanmış aynı modeldeki örneği görünüyor. Ayrıca stoptan sonrasının beyaza boyanmış olması bu araçları daha güzel yapıyordu yani İETT'nin conectolarının diğerlerinden bir diğer güzel farkı da buydu.

Eğer filoda hala M4570 gibi stoplardan sonrası sarıya boyanmış conecto, conecto g varsa lütfen hepsini stoplardan sonrasını beyaz olarak boyayın çünkü bu söylemiş olduğum boyama stili araçlara daha çok yakışıyor.

Bence yukarıdaki gibi küçük ayrıntıların pek bir önemi yok arkadaşlar . Her ikisinde de araç çok güzel görünüyor . Hatta *bence* yukarıdaki daha güzel olmuş . Tabi kişiden kişiye göre değişir .Ben her iki boyama stiline okeyim . Yeterki araç yürüsünde , boyasına sonra bakarım ben :D . Şuanki İett şartlarında ben aracın performansına bakarım . Eğer ki bir gün filo aşırı gençleşirse o zaman yok stickermış yok boyaymış tartışılabilir .

He belkide araç Mercedes olduğu için boya pek farkettirmiyor olabilir . Aynısını otokarda filan yapsalar çok çirkin gözükebilirdi belki de . Aracın şekli şemalide önemli boyada ( bence )

Geri
Üst Alt