Ön taraftaki kapılar öyle değil garibime gitti benimde . Önden arkaya yürüdüm , motor odasına doğru yaslandım . Yukarı kafayı bir çevirdim “BU NE ?”Bir şey olmuş ve yazısız çıkartılmıştır sonra kendileri yazmıştır bence
Ön taraftaki kapılar öyle değil garibime gitti benimde . Önden arkaya yürüdüm , motor odasına doğru yaslandım . Yukarı kafayı bir çevirdim “BU NE ?”Bir şey olmuş ve yazısız çıkartılmıştır sonra kendileri yazmıştır bence
Anadolu'da da böyle araçlar var. Çoğunda yazı dahi yok bunun gibi.Geçen gün şu aracı gördüm . Niye böyle bir şey yapılmış acaba ? Bilgisi olan var mı ? Bildiğin kalemle yazmışlar
( Foto yüklemede problem yaşıyorum )
Bendeki M4555 değil M4569 ama örnek amaçlı attığım geçmişteki görselBilen vardır belki:
M4555'in tabela üstü çerçevesi beyaz değil siyah.
Buraya da paylaşayım ilk defa bu konuya gelenler olursa diye
Ekli dosyayı görüntüle 79102
25.08.2025 - Sefaköy/Kartaltepe
Bazı otobüslerde var o durum.M-4558 de onlardan biri.M4555'in tabela üstü çerçevesi beyaz değil siyah.
Maaşallah, sağlam revizyondan geçmiş bu araçlar sanırım.
Burada paylaşıldı hocamArnavutköyde bir Conecto yanmış ? Yanlış görmediysem eğer … Haberi okurken tarayıcı yenilendi ve kaybettim haberi . Yazınca çıkmıyor
Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın . Galiba komple hurda olmuş
Gece saatlerinde M4539 kapı numaralı Conecto, Arnavutköy'de yanarak kullanılamaz hale geldi.
Fotoğraf alıntıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 94498
![]()
Kaybolmadan önce Instagram'da İstanbul Duysun'in bu hikayesini izle.
1M Takipçi, 84 Takip, 1,119 Gönderiwww.instagram.com
Ekli dosyayı görüntüle 94499
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.