Bir şey olmuş ve yazısız çıkartılmıştır sonra kendileri yazmıştır bence
Ön taraftaki kapılar öyle değil garibime gitti benimde . Önden arkaya yürüdüm , motor odasına doğru yaslandım . Yukarı kafayı bir çevirdim “BU NE ?”Bir şey olmuş ve yazısız çıkartılmıştır sonra kendileri yazmıştır bence
Anadolu'da da böyle araçlar var. Çoğunda yazı dahi yok bunun gibi.Geçen gün şu aracı gördüm . Niye böyle bir şey yapılmış acaba ? Bilgisi olan var mı ? Bildiğin kalemle yazmışlar
( Foto yüklemede problem yaşıyorum )
622'de hep Conecto G var diye biliyorum. Ne zaman Mecidiyeköye çıksam görüyordum az yolcuyla geçiyordu622'de Conecto G gördüm?? Yan tabelasının altında "BOSTANCI KÖPRÜSÜNDEN DÖNER" diye bir kağıt yapıştırılmıştı. (10 Ekim 2025) 2500.cü mesajım olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 85735Ekli dosyayı görüntüle 85736
ÖHO görüyordum çoğunlukla giderken de ÖHO gördüm622'de hep Conecto G var diye biliyorum. Ne zaman Mecidiyeköye çıksam görüyordum az yolcuyla geçiyordu
3-4 tane geçmiş sefer sorguladım günde en az 2-3 tane Conecto G çalışıyormuşÖHO görüyordum çoğunlukla giderken de ÖHO gördüm
3-4 tane geçmiş sefer sorguladım günde en az 2-3 tane Conecto G çalışıyormuş
Pardon o zaman zamanaınızı çaldım3-4 tane geçmiş sefer sorguladım günde en az 2-3 tane Conecto G çalışıyormuş
EstağfurullahPardon o zaman zamanaınızı çaldım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.