Otobüsleri sık sık bozulan 146'da çalışan K1575
Fotoğraf çekim tarihi: 5 Temmuz 2025
Fotoğraf çekim tarihi: 5 Temmuz 2025
Son düzenleme:
Sarı çok güzel bir renk genel olarak forumda laf ediliyor ama koyu yeşilden daha iyi benceSolo karsanları farklı renkte asla sevemezdim gibime geliyor bilemiyorum özellikle de bu araçları bu renkle sevmişim benimsemişim gibi.
Yeşilime laf ettirmemSarı çok güzel bir renk genel olarak forumda laf ediliyor ama koyu yeşilden daha iyi bence
Bence de sarı güzel. Erguvan ise saçma sapan bir renk bana göre. Otobüsü minibüsleştiren bir renk.Sarı çok güzel bir renk genel olarak forumda laf ediliyor ama koyu yeşilden daha iyi bence
Yeşil bu yeni neslin deyimiyle mid bir renkYeşilime laf ettirmem
iett de otobüs detay müdürlüğü adında yeni bir bölüm mü açsakŞunu söylemeden edemezdim İETT'nin Otokar kent, körüklü conecto ve karsanlarının ilk alındığı zaman ki fabrika çıkışlı sarıları tatlıydı...
Acaba hangi hat
22REAcaba hangi hat
Galeride gezinirken farkettim farlardan biri yanmıyomuş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.