CNG'li Sololarda Mercedes,Dizel Körüklülerde MAN Motor VarSuçlusu karsan ve iett iyi bakılmamış metrobüs yormuş üretimi de karsan becerememiş MAN motora yazık olmuş
CNG'li Sololarda Mercedes,Dizel Körüklülerde MAN Motor VarSuçlusu karsan ve iett iyi bakılmamış metrobüs yormuş üretimi de karsan becerememiş MAN motora yazık olmuş
Man motoru bildiğim kadarıyla hararetten sıkıntı çıkıyorduAyrıca Körüklü Karsanların Sorunlu Olmasının MAN Motorundan Kaynaklı Olduğunu düşünmüyorum
Şu dikkatimi çekti şöförler rampada aracı durana kadar D de bırakıyorlar sonra araç kalkış yaparken yine D de oluyor araç 1 inci vitesi attı 2 geçince tekrar vites küçültüyor başta vitesi 1 E alsa bir şey olmayacakDaha çok bakımla alakalı bence
Aracın torkunun kısılması sebebi freninin güçsüzlüğü. Yeni man motorlara iyi demen patlattı 20-30 bin kmdeki güleryüz neden motor arızası veriyor o zamanAsıl komik yanı Aracın torkunu kısmış iett öyle duydum çıkamaması normal ayrıca Avrupads aynı model MAN motorlar taş gibi yeni Man motorlar da gayet İyi
MAN motordan kaynaklı, Kurtköy gibi bakabilen bir garajda dahi hararet yapmaya yatkınlarAyrıca Körüklü Karsanların Sorunlu Olmasının MAN Motorundan Kaynaklı Olduğunu düşünmüyorum
Toplama arabalarda motor adapte olamıyor benceAyrıca Körüklü Karsanların Sorunlu Olmasının MAN Motorundan Kaynaklı Olduğunu düşünmüyorum
Güleryüz man motor mu kullanıyorAracın torkunun kısılması sebebi freninin güçsüzlüğü. Yeni man motorlara iyi demen patlattı 20-30 bin kmdeki güleryüz neden motor arızası veriyor o zaman
Avrupada dahi MAN yerine Mercedes veya diğer markalar tercih ediliyor yeni alımlarda. MAN artık sadece ismen var. Tırları da Scania’ya benzemeye başladı
sanırım artık yok ama geçmişte seçenek olarak vardıGüleryüz man motor mu kullanıyor
suçlusu kağıthanede çalıştırılması. yunusa cng tesisi açıp oraya gönderilmeli hem coğrafya (genellikle) düz hem yollar (genellikle) daha geniş. karsan bu iki koşulda gayet iyi olur. mesela 30A/30M'de mesela 65Adan kat kat daha iyi çalışıyor karsanlar.Suçlusu karsan ve iett iyi bakılmamış metrobüs yormuş üretimi de karsan becerememiş MAN motora yazık olmuş
coğrafya pek düz sayılmaz özellikle kaynarca, gözdağının oralar belki kartalın yukarıları bir desuçlusu kağıthanede çalıştırılması. yunusa cng tesisi açıp oraya gönderilmeli hem coğrafya (genellikle) düz hem yollar (genellikle) daha geniş. karsan bu iki koşulda gayet iyi olur. mesela 30A/30M'de mesela 65Adan kat kat daha iyi çalışıyor karsanlar.
karşıda 17 gibi 0 engebe, geniş yol gibi hatlarda mükemmel olurlar.
kurtköye gönderilirse nasıl olurcoğrafya pek düz sayılmaz özellikle kaynarca, gözdağının oralar belki kartalın yukarıları bir de
bir de yunusa vermek demek köy hatlarına gitme potansiyeli var demek. karsanlar medeniyete alışık araçlar
Hiç gönderilmese daha güzel olmaz mıkurtköye gönderilirse nasıl olur
Anadoluya geçseler?Topkapı Garajı Büyütülüp CNG Tesisi Yapılsa Ve Solo Karsanlar oraya gitseler ?
Araçları dağıtmak çok elzem durum dışında olmaması lazım şöförler ve garaj çalışanlarının zor durumda bırakırAvrupada Topkapı Garajının Baktığı Hatlar Bana Düz Geldi.Anadoludada öyle varsa gidebilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.