Arıza rekoru kırmazsam olmaz diyen araçlar sanırım,
Arıza rekoru kırmazsam olmaz diyen araçlar sanırım,
Hocam otobus34 sitesinde bakmaya üşeniyorum illa arıza görecem bunlardan diye,En nefret ettiğim otobüs.![]()
Nerede o güzel günler sevgili arkadaşlar biz o güzel günleri ancak rüyalarımızda görürüz.MAN motorlu Bredamenarinibus S plus ların 2025 model MAN lion’s city G ile değişmesi güzel olur
İç tasarımlarını çok beğeniyorum çok ferah bir de yakışıklı araçEn nefret ettiğim otobüs.![]()
Bizim Adatepe bir şey yapar onlara 2025 model olurlar birden bireO kentlerle değişelim memnun oluruz
O kentlerle değişelim memnun oluruz
Şahsen eminim. Arıza yapmayan araç hemen hemen yok ama bu durum bizim cehennemenarinibuslarda daha fazla oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 73366
Emin misiniz istediğinize bunlar Otokarın ilk körüklü otobüsüdür.
Otokar Kent LF'ler bu kadar sık arıza yapmıyorlarŞahsen eminim. Arıza yapmayan araç hemen hemen yok ama bu durum bizim cehennemenarinibuslarda daha fazla oluyor.
Conecto değil ConyangınectoValla nereye baksam Otokar Kent XL arıza vermiş oluyor, Akiları da bazen görüyorum. En çok Conecto, Capacitylerde az çok görüyom
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.