Tema düzenleyici

İETT'nin Karsan Bredamenarinibus Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
metrobüsten çabuk çekildiler diye biliyorum ben. man motorda kronik sorunlu bir motor öhodaki man motorlu güleryüzler de sıkıntılı 20-30 bin km'de motor arızası veren duymuştum. atıp tutmayın
Asıl komik yanı Aracın torkunu kısmış iett öyle duydum çıkamaması normal ayrıca Avrupads aynı model MAN motorlar taş gibi yeni Man motorlar da gayet İyi

Daha çok bakımla alakalı bence
Şu dikkatimi çekti şöförler rampada aracı durana kadar D de bırakıyorlar sonra araç kalkış yaparken yine D de oluyor araç 1 inci vitesi attı 2 geçince tekrar vites küçültüyor başta vitesi 1 E alsa bir şey olmayacak

Asıl komik yanı Aracın torkunu kısmış iett öyle duydum çıkamaması normal ayrıca Avrupads aynı model MAN motorlar taş gibi yeni Man motorlar da gayet İyi
Aracın torkunun kısılması sebebi freninin güçsüzlüğü. Yeni man motorlara iyi demen patlattı 20-30 bin kmdeki güleryüz neden motor arızası veriyor o zaman

Avrupada dahi MAN yerine Mercedes veya diğer markalar tercih ediliyor yeni alımlarda. MAN artık sadece ismen var. Tırları da Scania’ya benzemeye başladı

Son düzenleme:
Aracın torkunun kısılması sebebi freninin güçsüzlüğü. Yeni man motorlara iyi demen patlattı 20-30 bin kmdeki güleryüz neden motor arızası veriyor o zaman

Avrupada dahi MAN yerine Mercedes veya diğer markalar tercih ediliyor yeni alımlarda. MAN artık sadece ismen var. Tırları da Scania’ya benzemeye başladı
Güleryüz man motor mu kullanıyor

Suçlusu karsan ve iett iyi bakılmamış metrobüs yormuş üretimi de karsan becerememiş MAN motora yazık olmuş
suçlusu kağıthanede çalıştırılması. yunusa cng tesisi açıp oraya gönderilmeli hem coğrafya (genellikle) düz hem yollar (genellikle) daha geniş. karsan bu iki koşulda gayet iyi olur. mesela 30A/30M'de mesela 65Adan kat kat daha iyi çalışıyor karsanlar.

karşıda 17 gibi 0 engebe, geniş yol gibi hatlarda mükemmel olurlar.

suçlusu kağıthanede çalıştırılması. yunusa cng tesisi açıp oraya gönderilmeli hem coğrafya (genellikle) düz hem yollar (genellikle) daha geniş. karsan bu iki koşulda gayet iyi olur. mesela 30A/30M'de mesela 65Adan kat kat daha iyi çalışıyor karsanlar.

karşıda 17 gibi 0 engebe, geniş yol gibi hatlarda mükemmel olurlar.
coğrafya pek düz sayılmaz özellikle kaynarca, gözdağının oralar belki kartalın yukarıları bir de

bir de yunusa vermek demek köy hatlarına gitme potansiyeli var demek. karsanlar medeniyete alışık araçlar

Geri
Üst Alt