Kapanan 17K veya 21U hattında Kadıköy peronlardan çıkarken körük arkası seke seke gitmeye başladı. Dedim ne oluyor arkadaş?Körüklülerin körükten sorası en ufak yol bozukluğunda kendinden geçiyor resmen bu nasıl üretim arkadaş.
ayakta yolcu alınca yokuş çıkma yetisini kaybetmeseler güzel araçlar. durunca yaylı yatak oluyor bir deSolo karsanlara bayılıyorum.
Biraz şöföre bağlı bir durum var ama ayakta yolcu olunca zorlanıyorAyakta yolcu alınca yokuş performansının azalması gerçek mi ?? Yoksa abartma mı
gerçek. kağıthanede çokça deneyimlenebilecek bir olayAyakta yolcu alınca yokuş performansının azalması gerçek mi ?? Yoksa abartma mı
metrobüsten çabuk çekildiler diye biliyorum ben. man motorda kronik sorunlu bir motor öhodaki man motorlu güleryüzler de sıkıntılı 20-30 bin km'de motor arızası veren duymuştum. atıp tutmayınSuçlusu karsan ve iett iyi bakılmamış metrobüs yormuş üretimi de karsan becerememiş MAN motora yazık olmuş
Asıl komik yanı Aracın torkunu kısmış iett öyle duydum çıkamaması normal ayrıca Avrupads aynı model MAN motorlar taş gibi yeni Man motorlar da gayet İyimetrobüsten çabuk çekildiler diye biliyorum ben. man motorda kronik sorunlu bir motor öhodaki man motorlu güleryüzler de sıkıntılı 20-30 bin km'de motor arızası veren duymuştum. atıp tutmayın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.