Tema düzenleyici

İETT'nin Akia Ultra LF 12 Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-3052
görüntü

Şunun İstanbul gibi bir şehirde sorunlu olması büyük rezillik sadece Akialar değil diğer araçlar ve öhoda da sık rastlanan bir sorun. Adam bindiği hattı bilmiyorsa ekrandan takip edecek ama ekran çalışmıyorsa birine soracak. Saçmalık.

Önceden çalışıyordu kameralarla birlikte sistemi
Değiştirdiler araçlara yeni kablo çekildi

Bu araçtaki tabelalar yine iyi , ihraç bazı akia larda ön tabela neredeyse yan tabela kadar.

Son düzenleme:
Net konuşayım, bu tabelaları beğenen zevksizdir ve bunda bir art niyet olduğunu düşünürüm.

Diğer markaların araçlarındaki yan tabelalara bakıyorum, tabela ve dolayısıyla yazı boyutu yeterli büyüklükte. Güzergah bilgisi de daha fazla gösterilebiliyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum, sırf yan tabelası olsun diye koymuş gibiler.

Daha kötüsü olarak Bursa’daki jestlerde olan tabelalardan da koyabilirlerdi, bari bu saçmalığa imza atmamışlar.

Son düzenleme:
Bana göre bu otobüsün fiyaskosu eski tasarım ile teslim etmeleri araçın içini düzenlediler, aynasız olarak temsil edildi başka esprisi yok.

Daha farklı yüz tasarlanabilirdi. öho araçları gibi önde yüksek tabanlı 4 koltuk, arka dörtlüleri çok dar. bende araçlardan hoşlanmamaya başladım umarım hiçbir zaman sultangazi garajna gelmezler… Biz otokardan devam 😀 😀

Bugün bir tanesine daha bindim şöför konsolunda kapı tuşlarındaki ışıkları arızalanmıştı düğmeye basanlar kavga ediyordu sürekli
En arka motorun ordaki camlardan içeriye az bişey su alıyor içeriye 3 4 tanesinde gördüm ve yan plastik tavanlarda açılma var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt