Tema düzenleyici

İETT'nin Akia Ultra LF 12 Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Capacity alınsın diyorum. Vazgeçmedim hiç bi zaman.

Akia serilerinde en sağlam araba Akia Ultra Lf25 bence. Çukurlardan odun gibi geçiyor, karoser bükülmesi yok arabada.
Metrobüs işi ciddi olduğu için daha özenli üretmişlerdir, en azından bu model kaliteli çıktı.

1000002834.jpg

Fotoğrafı yakınlaştırıp bakın bakalım ne göreceksiniz

Ekli dosyayı görüntüle 84867
Fotoğrafı yakınlaştırıp bakın bakalım ne göreceksiniz
Kaza yapmış heralde ve farı yerinden çıkmış yana bakıyordu ama normal gidiyordu şaşırdım çok görünce hemen çektim.Bu şekilde gitmesi yanlış değilmi düşebilir nasıl devam ediyor sefere anlamadım.Bildiğin sağ far yan tarafa bakıyor

1000002834.jpg

Yakınlaştırdım fotoyu

Kaza yapmış heralde ve farı yerinden çıkmış yana bakıyordu ama normal gidiyordu şaşırdım çok görünce hemen çektim.Bu şekilde gitmesi yanlış değilmi düşebilir nasıl devam ediyor sefere anlamadım
Aynı bunun gibi onlarca Procity TR gördüm . Hepside seferini tamamladıktan sonra garaja dönüp tamir oluyor , sonra eğer zaman kaldıysa ve yerine araç verilmediyse aynı hatta geri dönüyordu .

Bence düşmez , zaten bütün otobüslerin ön farları ve marka logosunun bulunduğu kısım lego gibi dağılıyor . Geri oturtuyorlar sadece . ; ( Farda ve dediğim bölgede hasar yoksa elbette )

Bantlayıp geri gönderdiklerinide gördüm . Bazen yardım aracı gidiyor , son durakta tamir etmek yerine bantlayıp gönderiyor .

Bunlar benim gördüklerim . Belki başka şeyler dönüyordur arka planda

Aynı bunun gibi onlarca Procity TR gördüm . Hepside seferini tamamladıktan sonra garaja dönüp tamir oluyor , sonra eğer zaman kaldıysa ve yerine araç verilmediyse aynı hatta geri dönüyordu .

Bence düşmez , zaten bütün otobüslerin ön farları ve marka logosunun bulunduğu kısım lego gibi dağılıyor . Geri oturtuyorlar sadece . ; ( Farda ve dediğim bölgede hasar yoksa elbette )

Bantlayıp geri gönderdiklerinide gördüm . Bazen yardım aracı gidiyor , son durakta tamir etmek yerine bantlayıp gönderiyor .

Bunlar benim gördüklerim . Belki başka şeyler dönüyordur arka planda
Bana tehlikeli geldi her türlü

Geri
Üst Alt