Bu sabah bindiğim A3032 giderken hışırtı sesi geliyordu malzemelerinden
Artık çoğu iett aracında titreme sorunu yeniden eskisine kadarBen de sizin gibi düşünüyorum, Temsalar gibi titremeye yakında başlarlar.
Bunlar titremezler çünkü Cummins kullanmıyorlar, malzemeleri Avenue'a göre az iyiBen de sizin gibi düşünüyorum, Temsalar gibi titremeye yakında başlarlar.
Gözlerime kulaklarıma inanamıyorum ya sen akia diye sabah akşam kıyameti koparmıyor muydunBunların egzozları niye krom ve kavisli , paslı ve saçma görünüyor.
akia favori markamız zaten. insan sevdiğini eleştirirGözlerime kulaklarıma inanamıyorum ya sen akia diye sabah akşam kıyameti koparmıyor muydun
Evet sende Citaro alalım lımdiye yırtınıyordun sonra vazgeçtin almayalım dedinGözlerime kulaklarıma inanamıyorum ya sen akia diye sabah akşam kıyameti koparmıyor muydun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.