A
Aspilsan
Bu başlık İETT nin Akia Ultra KF12 başlığı. O konu Mudanya metrobüs projesinde.Konu dışı olacak,Mudanya metrobüs projesi hayata geçirilirse akia metrobüs alınacağı haberleri vardı bir ara.
Bu başlık İETT nin Akia Ultra KF12 başlığı. O konu Mudanya metrobüs projesinde.Konu dışı olacak,Mudanya metrobüs projesi hayata geçirilirse akia metrobüs alınacağı haberleri vardı bir ara.
Jelibon madenlerinin Ankara'da olduğunu da biliyorum(!)Akia diye demiyorum. Araç darbe aldı ve eskisi gibi asla olmayacak. Kolun kırılsa ve doktor tedavi etse illa ki hasar kalır eskisi gibi olmaz olamaz. Burda önemli olan hiç hasar almaması. O araç kıçından başından defalarca darbe aldı. Fibermiş metalmiş hepsi hikaye bak ben sana bilmediğin birşeyi söylim mi jelibondan yapılıyor artık tüm otobüsler. Nasılmış çok bilmişlik.
Sadece ön değil ki, tavan çamurluk gibi her şey. Sol cephede bi alüminyum vardır harici zor.Bu otobüslerin önü ve arkası kompozit yapıda olduğundan onarımı kolay olur ve eski haline geri döner.
Actia göstergeler ve direksiyon da öyle sanırım.Sadece ön değil ki, tavan çamurluk gibi her şey. Sol cephede bi alüminyum vardır harici zor.
Örneğin Karsan Jest minibüslerinin yenilerinde bütün parçalar kompozit. Şoför kapısı dahil.
Kamu aracında heves olmaz. Bu yüzden takıntı yapmaya gerek yok. 3000 4000 aracı olan İETT nin şeyinde bile olmaz bu.Heves diye birşey duydun mu. Gitti o araba gitti vur jileti gitsin. Sikilmiş amı istediğin kadar diktir o am ******* ve kızlığı bozuldu artık.
Tamir edemezler demedim ki adamlar yan yatmış camları patlamış körüklü citaroyu tamir ettiler. Ordaki asıl demek istediğim hasar almamasını sağlamak.
İç aksam hakkında bilgim yok. Bi ara aracın yanıns otururken nereler alemenyum diye baktığımda görmüştüm. Ve boya farkı velşi ediyor zaten.Actia göstergeler ve direksiyon da öyle sanırım.
Kamu aracı diye birşey yok. Halkın aracı var. Bal gibi de heves olur. Ayrıca örnek vermek için öyle dedim kalın kafana girmiyorsa yapacak birşey yok.Kamu aracında heves olmaz. Bu yüzden takıntı yapmaya gerek yok. 3000 4000 aracı olan İETT nin şeyinde bile olmaz bu.
Sana tavsiyem otobüsü takıntı haline getirme. Normal hayatın için yazık.
Lütfen kamu kelimesinin anlamına bakar mısın?Kamu aracı diye birşey yok. Halkın aracı var. Bal gibi de heves olur. Ayrıca örnek vermek için öyle dedim kalın kafana girmiyorsa yapacak birşey yok.
Takıntı falan yok ne takıntısı. Kişi kendinden bilir işi. Takıntı haline getiriyorsan yazma o zaman buraya İETT ile ilgili. Hepimiz burda ne için varız İETT için değil mi neyin kafasındasın sen.
Asıl senin hayatına yazık burda bir kaza var ve kazayı konuşuyoruz ama sen hasar görmüş 1 aylık arabayı tamir edince eski haline döneceğini iddia ediyorsun doktora görünmelisin.
Tabeladan ziyade ön camdaki tabela açıklığı çok az. Ondan dolayı ufak duruyor. Yoksa BMC ile aynı boyutta sanki.
Kasasını direkt köşeli örmüşler. Ondan dolayı olabilir. Karsanda her yerde eğim var mesela.Araç 10 metre gibi duruyor zaten, küçük görünen tek şey tabelası değil
İett deki kasa hepsinden iyi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.