Sefaköyde bazı durakların önüne sarı şerit çizmişlerdi. Sanırım otobüse özel olduğu araçlar park etmesin diye. Durak boyunca çizilmişti
Millet Caddesi’nde de denendi.Tutmadı.Ümraniye'de eskiden bu tür yollar vardı. EDS bile kurulmuştu ancak şu an o yollardan eser kalmadı maalesef.
Onlardan hala var.Bizim Sular Vadisi durağında var misal.Sefaköyden bazı durakların önüne sarı şerit çizmişlerdi. Sanırım otobüse özel olduğu araçlar park etmesin diye. Durak boyunca çizilmişti
Hiçbir işe yaramıyor yine park ediliyorSefaköyden bazı durakların önüne sarı şerit çizmişlerdi. Sanırım otobüse özel olduğu araçlar park etmesin diye. Durak boyunca çizilmişti
Evet yeni yapıldılar zaten. En fazla 2 ay falan olmuştur bizim burayaOnlardan hala var.Bizim Sular Vadisi durağında var misal.
Bu yeni yapılacak olan yol uzun olacağı için EDS sistemi de kurarlar muhtemelen. Ayrıca mobil EDS ile denetim de yaparlar.Hiçbir işe yaramıyor yine park ediliyor
İnşallah . Böyle bir şey tutarsa toplu ulaşım bir nebze rahatlarBu yeni yapılacak olan yol uzun olacağı için EDS sistemi de kurarlar muhtemelen.
Alibeyköy Entegrasyon Projesi’ne balta vurması dileğiyle120 kilometrelik otobüs öncelikli yol yapılması planlanıyormuş. Görsel İBB'den alıntıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 74544
Bu da imkansıza yakın bir durum.Yollar büyütülürse
Araçların bakımlarına ağırlık verilmeli.Bakımlar sağlam olmalı.İETT tarafına ağırlık verebileceklerini düşünüyorum.
nasıl video olarak bu mesaja gömebileceğimi bilmiyorum o yizdn linki veriyorum direkt böyle bir şey olurİhlalleri çekecek kameralı otobüs sistemi mantıksız gelmedi gibi. Fikir fikirden üstündür diye boşuna dememişler.
Yani nasıl ki aracın dışını çeken zaten mevcut otobüslerdeki kamera varsa bunun aslında ceza kesmeye yönelik olanı yani ihlali tespit edebilecek olanı takılmalı diyorsun ama kimi otobüsler hergün hat değiştiriyor yani bu yöntem de o bakımdan sürdürülebilir değil gibi.
Evet var. Bu da MTA’nın yeni projesi. MTA New York’un toplu taşıma işletmecisiAslında direkt vay be dedim. Yani yurt dışında örnekleri varmış doğru mu anladım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.