İstanbul şartlarında 4 diyelim biz o git geleYerli üretim olan ve test sürüşü gerçekleştirilen hidrojenli otobüs;
- 500 km menzil,
- 20 dk da şarj olabilme,
- 12 metre uzunluk ve 70 yolcu kapasite,
- Hem hidrojen hem de elektrikle çalışabilecek
500 km menzil çok iyi bence, ort. 50 km bi güzergahta 5 kez git-gel yapabilir tek depoyla![]()
Acaba neyden çıktı yangın sağlam Bi araca benziyorduÜmraniye ıhlamurkuyuda 522B çalışan C-140 kodlu ısuzu citiport otobüs sabah saatlerinde yanarak kullanılamaz hale geldi.Şöföre ve yolculara geçmiş olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 67737
Yolcularımızın dikkatine,
15A numaralı hattımızda (-2) işaretli seferlerimiz 12.05.2025 Pazartesi tarihinden itibaren Anadolu Kavağı – Sultaniye güzergâhında hizmet verecektir.
Yolcularımıza duyurulur.
15A bence Kavacık'a kadar çalışmamalı. Sultaniye-Anadolu Kavağı olmalı. Birde 15A-1 olmalı o da Üsküdar'a çalışmalı.Belli oldu; bu hat da kısalacak ilerleyen zamanlarda. İETT yapıyor söylediklerimizi fakat bir kaç ay sonra![]()
Maalesef kamera kaydını izledim şöför hatası büyük. Yağışlı hava, kaygan zemin, fren mesafesi, takip mesafesi gibi unsurlardan dolayı gerçekleşmiş gibi duruyor ve yine belirttiğim gibi akiaların uzunluğu ve ağırlığı bakımından durağa gelinmeden frene basmaları gerekiyor bence. Büyük ihtimalle durağa girdikten sonra bastığı fren durmak için yetersiz kaldı.çok üzüldüm duran araca nasıl çarpmış anlaşılır gibi değil .
Beykozlu, 15A-1'e de gerek yok. Diğer Beykoz hatları gibi ücretsiz entegrasyon ver her yöne. Emin ol umrunda olmaz kimsenin 15A-1 Ben Hisar'da falan denk geliyorum; araç bomboş. Bu aracın yolcusu Kanlıca'dan sonra başlıyor. İnsanları orada ağaç edeceğine getir Sultaniye ya da Beykoz'a kadar -hatta 2 saatlik süre içerisinde Yalıköy'deki çay ocağından da manzaralı ama bayat çaydan içmeye vakitleri olur. Ya da Gostivar'da Ekmek Kadayıfı15A bence Kavacık'a kadar çalışmamalı. Sultaniye-Anadolu Kavağı olmalı. Birde 15A-1 olmalı o da Üsküdar'a çalışmalı.
15A'nın Kavacık'tan kalkan son aracı 21.00 ve bu aracın Sultaniye'ye gelmesi yaklaşık 22-25 dakika. O saatte Kavacık trafiği bitmiş oluyor. Sultaniye'den kalkan son 15A-2 ise 21.20'de kalkıyor. Paylaşım bu kadar.Yolcularımızın dikkatine,
15A numaralı hattımızda (-2) işaretli seferlerimiz 12.05.2025 Pazartesi tarihinden itibaren Anadolu Kavağı – Sultaniye güzergâhında hizmet verecektir.
Yolcularımıza duyurulur.
Zaten 36L-Z geri açıldığından beri çalışmıyorlar yeni değil yani abiTM18 DEN D grubu öho çekilmiş İETT çalışıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.