W
İbb meclisinde İETT 2025 yılı bütçesi konuşulacakmış. Araç alımları da orada belli olur muhtemelen.
100 Akia , 80 capacity veya XL ,10 crrc olsa keşkeMetrobüste tercih akia olmalı bence . Otokarda güzel fakat metrobüste güzel iş çıkarmış akia . Gönül ister mercedes filan olsun ama iş görür akia da
Akia da actros motoru olması güzel bir şey. Maksimum güç sunuyor.Metrobüste tercih akia olmalı bence . Otokarda güzel fakat metrobüste güzel iş çıkarmış akia . Gönül ister mercedes filan olsun ama iş görür akia da
Biraz anlayışım kıt kurus bakma öncelikle . Yani anladığım kadarıyla karsan sololar filodan ayrılıyor mu ?Duyduğum bir duyuma göre Man elektrikli modeli ise Mercedes in modelini bilmiyorum bu yıl iett ihalesine giriceklermiş Karsan Breda Sololar maalesef verilip yeni araçlar edinilicekmiş araçların paralarından düşülecekmiş körüklü değil diye biliyorum olursada man umarım elektirikli olmaz çünkü batarya yetmez istanbul içine
Kaynak nedir?Duyduğum bir duyuma göre Man elektrikli modeli ise Mercedes in modelini bilmiyorum bu yıl iett ihalesine giriceklermiş Karsan Breda Sololar maalesef verilip yeni araçlar edinilicekmiş araçların paralarından düşülecekmiş körüklü değil diye biliyorum olursada man umarım elektirikli olmaz çünkü batarya yetmez istanbul içine
Anadolu yakasında CNG dolum istasyonu yok ki. Gelseler de yakıt almak için tekrar karşıya gitmek zorunda kalırlar.Karsanlar daha Anadolu yakası göremeden gitmemeli diye düşünüyorum
Hasanpaşa garajında 2014 e kadar varmış sanırım. Sonra karşıya taşınmış.Anadolu Yakasına CNG İstasyonu kurulabilir. Kurtköy Garajına yada Anadolu Garajına
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.