Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

Capacity'ler Citaro'lardan çok daha yeni otobüsler ancak metrobüs yoruyor araçları. Atıyorum Capacity 15F hattında çalışsa Citaro G'ler metrobüste çalışsa Citaro'lar 1-2 sene önce muhtemelen emekliye ayrılmışlardı.
Bildiğim kadarıyla en eski Citaro G'ler 2006 , Capacity'ler 2007 model

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
C-222 ve C-518 bu sabah Kozyatağı'nda kaza yapmıştır. Screenshot_20250623_174438_Chrome.jpg

1000000092.jpg

Avcılar'da D-100 yan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, İETT otobüsüne çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Merkez Mahallesi Devlet Hastanesi üst geçidi yakınlarında meydana geldi. Kullandığı 34 BZA 419 plakalı otomobille Küçükçekmece yönüne giden sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, durağa yanaşan 34 TP 7433 plakalı İETT otobüsüne çarptı. Kazada, otomobil savrulurken, içerisindeki sürücü yaralandı. Sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre yan yol trafiğe kapandı.
Kaynak:https://www.ahaber.com.tr/yasam/2025/07/21/avcilarda-otomobil-iett-otobusune-carpti/amp

16.07.2025 -> Sitede uzantı taşınması olduğu için mesajım gelmemiş yeni siteye yeniden paylaşıyorum

Arnavutköy'de İETT otobüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kazada araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

425dd260-78a0-4471-8a0f-89c039e22d39.jpg

687784ebde416d36a62a81a2.jpg

Kaza, Hadımköy Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 EVT 438 plakalı otomobil ile Deliklikaya-Arnavutköy seferini yapan İETT otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil sürücüsü İhsan Kayacan (65) araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybeden Kayacan'ın cenazesi Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada İETT otobüsü ve otomobilde hasar meydana geldi. Kazanın ardından Hadımköy Yolu Caddesi uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Polis ekipleri kaza alanını güvenlik şeridiyle kapatarak inceleme yaptı. İETT otobüsünün sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kaynak: https://www.cumhuriyet.com.tr/turki...-iett-kazasi-1-kisi-hayatini-kaybetti-2418650

Ayrıca kaza güvenlik kamerası videosu çok kötü maalesef. Otobüsün 54 KM/H hızıyla kafa kafaya çarpışmışlar.

16.07.2025 -> Sitede uzantı taşınması olduğu için mesajım gelmemiş yeni siteye yeniden paylaşıyorum

Arnavutköy'de İETT otobüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kazada araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Ekli dosyayı görüntüle 74266

Ekli dosyayı görüntüle 74265

Kaza, Hadımköy Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 EVT 438 plakalı otomobil ile Deliklikaya-Arnavutköy seferini yapan İETT otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil sürücüsü İhsan Kayacan (65) araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybeden Kayacan'ın cenazesi Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada İETT otobüsü ve otomobilde hasar meydana geldi. Kazanın ardından Hadımköy Yolu Caddesi uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Polis ekipleri kaza alanını güvenlik şeridiyle kapatarak inceleme yaptı. İETT otobüsünün sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kaynak: https://www.cumhuriyet.com.tr/turki...-iett-kazasi-1-kisi-hayatini-kaybetti-2418650

Ayrıca kaza güvenlik kamerası videosu çok kötü maalesef. Otobüsün 54 KM/H hızıyla kafa kafaya çarpışmışlar.

Şöför de hiç frene basmamış sadece biraz sağa doğru kaçırmış otobüsü.

İstanbul'da feci kaza! İETT otobüsü 10 aracı biçti: Yaralılar var​

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda zincirleme kaza meydana geldi. Freni kilitlenen İETT otobüsü önündeki 10'a yakın araca çarptıktan sonra durabildi. Feci kazada 4 kişi yaralanırken, 2 şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.​

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde İETT Halk otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. İETT otobüsü 10 araca çarparak durabildi. Feci kazada 4 kişi yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

istanbulda-feci-kaza-iett-otobusu-10-araci-bicti-yaralilar-var-3236029_202507221204_2.jpg

2’Sİ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

Feci kazanın ardından hastaneye kaldırılan 4 kişiden 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Meydana gelen kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

istanbulda-feci-kaza-iett-otobusu-10-araci-bicti-yaralilar-var-3236029_202507221204_1.jpg

"İETT OTOBÜSÜNÜN SANIRIM FRENİ PATLADI"

Feci kazayı gören Hüseyin Demirci, "Yaklaşık 1 saat önce İETT otobüsünün sanırım freni patladı çünkü süratli bir şekilde gelmeye başladı. Önce çöp arabasına vurarak çöp arabasının arkasındaki 2 belediye çalışanını savurdu. Arkasından tütün malzemeleri satan minibüse vurdu. Hızını alamayan otobüs 2 tane taksiye ve 1 tane daha aracı önüne katarak döndü. Tabii bu vurma esnasında arkadaki birkaç araç da birbirine girdi. Sonra ambulans çağırdık. Geçmiş olsun" dedi.

"OTOBÜS ŞOFÖRÜ FRENİNİN PATLADIĞINI SÖYLEDİ"

Sabri Koç, "Otobüs şoförü geldi, bir su verdi. Otobüsün freninin patladığını söyledi. ‘Patladıktan sonra ben de ne yapacağımı şaşırdım, imdat dedim fakat yardım eden olmadı. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

Kaynak ve Kaza anı güvenlik kamerası görüntüsü: https://www.tgrthaber.com/yasam/ist...-yakin-araca-carpti-yaralilar-var-3236029?s=1

Konu görüntüleyen kullanıcılar