O1138 34 TP 5873 Ayağaza garajında sabah seferine çıkarken yanmıştı diye hatırlıyorum.
Haber; Sözcü Gazetesi
Haber; Sözcü Gazetesi
Son düzenleme:
Belki de değişmesi gereken başka bir şeydir. 0 araçlar bile yanmaya başladıysa araçların bakımlarında bir sıkıntı var demektir.Yine kent XL yanmış. IETT nin birdahaki ihalede markayı değiştirmesi lazım.
Bakımlarını Otokar yapar. İETT bakımı yaparda araç garenti dışına çıkar.Belki de değişmesi gereken başka bir şeydir. 0 araçlar bile yanmaya başladıysa araçların bakımlarında bir sıkıntı var demektir.
Araçların garantileri devam ediyor dolayısıyla bakımlardan üretici firma sorumludur.Belki de değişmesi gereken başka bir şeydir. 0 araçlar bile yanmaya başladıysa araçların bakımlarında bir sıkıntı var demektir.
Bak İETT otokarda izinsiz vida atsa bile o kısım garantiden çıkar. Otokara ben kamera takacağım demeden kamera takarsa aracın bütün elektrik sistemi garanti dışı olur.Yaşlı kurt CapaCityler bile bu kadar yanmıyorsa ben İETT'yi sorumlu tutarım, markayı değil.
Hadi hata var, İETT yetkilileri bunu anlamayacak kapasitede mi? Bir çözüm mutlaka bulunur.
Biri balatadan kaynaklıydı sanırım.Ben bu konuda İETT'nin masum olmadığını düşünüyorum.
Akialardan birinde de (A5092 diye hatırlıyorum) küçük çaplı da olsa yangın olmuştu. A51** serisinden bir aracı da arızalı halde görmüştüm. İki modelde de sıkıntılar çıkıyor.
Ve de Ultra LF25'lerin klima fanları aşırı gürültülü çalışıyor. Araçlar geçerken rahatsız edici bir ses çıkıyor.
Klima fanı değil, radyatör fanı çok gürültülü çalışıyor. Özellikle yaz aylarında motor suyu haliyle daha çabuk ısınıyor. Sonra da fan açıyor son kademede.Ben bu konuda İETT'nin masum olmadığını düşünüyorum.
Akialardan birinde de (A5092 diye hatırlıyorum) küçük çaplı da olsa yangın olmuştu. A51** serisinden bir aracı da arızalı halde görmüştüm. İki modelde de sıkıntılar çıkıyor.
Ve de Ultra LF25'lerin klima fanları aşırı gürültülü çalışıyor. Araçlar geçerken rahatsız edici bir ses çıkıyor.
Radyatör fanının sürekli yüksek devirde çalışması zararlı birşey. Hararetten dolayı conta yakabilir ve sık sık kayış kopabilir. Akiaların bakımı iett ye aitse bakımda önemli eksiklikler olabilir.Klima fanı değil, radyatör fanı çok gürültülü çalışıyor. Özellikle yaz aylarında motor suyu haliyle daha çabuk ısınıyor. Sonra da fan açıyor son kademede.
Aynısı çift katlı akia larda da oluyor. Motorun aşırı ısınmaması için ek fan konulmuş, sanırım onun sesi.Radyatör fanının sürekli yüksek devirde çalışması zararlı birşey. Hararetten dolayı conta yakabilir ve sık sık kayış kopabilir. Akiaların bakımı iett ye aitse bakımda önemli eksiklikler olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.