Hacıosman ora. Yani şoför cidden bu kadar sinirlenmemeliydi.
Abi son zamanlarda yapılan yol çalışmalarından dolayı oluşan trafikten dolayı bölgenin şöförleri dinamit gibi olmuş. Adamlar haklı olarak aşırı gergin ben bizzat şahidim o yollarda ne çile çektiklerine durum sıkıntıHacıosman ora. Yani şoför cidden bu kadar sinirlenmemeliydi.
En karmaşık yerlerden biri benceHacıosman ora. Yani şoför cidden bu kadar sinirlenmemeliydi.
Sirkeci GarıEn karmaşık yerlerden biri bence
Sirkeci, Arnavutköy ,Hacıosman , GOP gibi yerlerin yanında Kadıköy gibi...Sirkeci Garı
Arabalı vapuru buradan çektiler ama, belki artık daha yaşanabilir bir bölgedir
Hacı osman ve arnavutköye hiç gitmedimSirkeci, Arnavutköy ,Hacıosman , GOP gibi yerlerin yanında Kadıköy gibi...
Bu bana biraz abartı geldiHacı osman ve arnavutköye hiç gitmedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.