Bir gün binmeye gideceğiniz hatları veya araçları yazabilirsiniz
İste gelirsem dendyeceğim hatlarBir gün binmeye gideceğiniz hatları veya araçları yazabilirsiniz
Bunu bir bayram günü denemiştim pek bir esprisi yok
Valla nereye gittiğine dair bile fikrim yok. Maksat Mecidiyeköy Mezarlıktan kalksın ve Karşı yakaya geçsin diye yazdımBunu bir bayram günü denemiştim pek bir esprisi yok
48K gelir miHat değil ama Göktürk'e gitmek istiyorum. İnstagramda gönderide bir araç gördüm onu park halinde görmek isterim ama aracın tam konumunu fotoğraftan kestiremedim. Çünkü hiç belli olmuyor
Olabilir daha karar vermedim. Göktürk'e nasıl giderim onu da pek bilmiyorum. Haritalardan bakacağım veya Alibeyköy + TM4 yapabilirim48K gelir mi
Google haritalardan buldum yeri. Hatta oradan geçen otobüsü de buldum. 48L yazıyordu kapanmadıysa tabiOlabilir daha karar vermedim. Göktürk'e nasıl giderim onu da pek bilmiyorum. Haritalardan bakacağım veya Alibeyköy + TM4 yapabilirim
Mecidiyeköy’e rahat gidebiliyorsanız trump towersdan 48 kalkıyorOlabilir daha karar vermedim. Göktürk'e nasıl giderim onu da pek bilmiyorum. Haritalardan bakacağım veya Alibeyköy + TM4 yapabilirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.