48L kapanmadıGoogle haritalardan buldum yeri. Hatta oradan geçen otobüsü de buldum. 48L yazıyordu kapanmadıysa tabi
48L kapanmadıGoogle haritalardan buldum yeri. Hatta oradan geçen otobüsü de buldum. 48L yazıyordu kapanmadıysa tabi
Sonradan 48L olayını gördüm. 4. Levent yapıp 48L'Ye binip Cumhuriyet Caddesinde ineceğimMecidiyeköy’e rahat gidebiliyorsanız trump towersdan 48 kalkıyor
Benle gelecek varsa48K gelir mi
48D daha iyi denemek açısından48L kapanmadı
Sana en yakın B-044 var olması lazımİlk olarak A-277’yi denemek isterdim . Şuan bölgedeki bence en iyi araç ( ya da en iyi araç olacak daha gözümle göremedim ) . Özellikle 36V’de binmek istiyorum
Sonrasında 336K’yı sonuna kadar denemeyi çok isterdim . Sadece Devlet Hastanesi’ne kadar bindim bu hatta hep .
48G’yi de sonuna kadar hiç denemedim . En eğlenceli kısım Mescidi Selam - Pirinççi arası olduğu için hep oralara kadar gittimBoş zamanımda denemek isterdim .
Hiç denk düşmediğim 2025 Model bir Otokar araca’da binmek isterim . Sırf meraktan , yoksa fanboyu filan değilim .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.