Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1000007965.jpg

79K A-158 😮

73 Hattındayken Yenibosna ve Kayaşehir kalkışlı vermişler. Bu yüzden de bir tane 73 kalkışı iptal olmuş. Yenibosnaya ulaşınca da 73'e dönmüş. Tuhaf gerçekten

Ekli dosyayı görüntüle 71825
Fark ettiyseniz 79K seferini İETT yerine yapmış. Garajlarda yedek araç olmadığı zaman ÖHO'dan da hatlara araç transferi yapılıyor. 42K hattında da böyle bir şey olmuştu geçen aylarda.

Dün Giyimkent'te araç beklerken O3042 kapı numaralı araç 59RH tabelasıyla gitti. Bir süre sonra bu aracı önümüzde gördüğümde 98Y'de çalışır vaziyetteydi.
Ben de bir keresinde önünde 50V arkasında 36Z yazan bir araç görmüştüm Silahtarağa dolaylarında, kapı kodunu görmedim ama yeni kasa BMC’idi

C-351

İstanbul’da bir İETT şoförü, araçta sigara içtiği gerekçesiyle bir yolcu tarafından uyarıldı. Uyarıya sinirlenen şoför, “Araçta 50 tane kamera var, sana mı kaldı?” diyerek tepki gösterdi. Ardından “Araç bozuk” diyerek yolcuları araçtan indirdi.

Son düzenleme:
C-351

İstanbul’da bir İETT şoförü, araçta sigara içtiği gerekçesiyle bir yolcu tarafından uyarıldı. Uyarıya sinirlenen şoför, “Araçta 50 tane kamera var, sana mı kaldı?” diyerek tepki gösterdi. Ardından “Araç bozuk” diyerek yolcuları araçtan indirdi.

Terbiyesiz hem sigara içiyor hemde otobüsten indirtiyor. Arıza varsa nasıl devam ediyor acaba? Umarım gerekli yaptırım uygulanır.

Benim burda takıldığım olay kafasına göre araç bozuldu diyip seferi iptal edebiliyorlar mı? O zaman iptal edilen seferlere ne kadar inanmamız gerek
Araç bilgisayarından Filo Yönetim Merkezi'ne mesaj gönderip edilebiliyor. Diyelim haber vermedi. O da Filo Yönetim Merkezi tarafından tespit edilir her türlü.

Örneğin C-1056 zamanında motor arızası var deyip çekime gitmişti. Halbuki araçta arıza yoktu.

Geri
Üst Alt