79K A-158

73 Hattındayken Yenibosna ve Kayaşehir kalkışlı vermişler. Bu yüzden de bir tane 73 kalkışı iptal olmuş. Yenibosnaya ulaşınca da 73'e dönmüş. Tuhaf gerçekten
Fark ettiyseniz 79K seferini İETT yerine yapmış. Garajlarda yedek araç olmadığı zaman ÖHO'dan da hatlara araç transferi yapılıyor. 42K hattında da böyle bir şey olmuştu geçen aylarda.73 Hattındayken Yenibosna ve Kayaşehir kalkışlı vermişler. Bu yüzden de bir tane 73 kalkışı iptal olmuş. Yenibosnaya ulaşınca da 73'e dönmüş. Tuhaf gerçekten
Ekli dosyayı görüntüle 71825
Ben de bir keresinde önünde 50V arkasında 36Z yazan bir araç görmüştüm Silahtarağa dolaylarında, kapı kodunu görmedim ama yeni kasa BMC’idiDün Giyimkent'te araç beklerken O3042 kapı numaralı araç 59RH tabelasıyla gitti. Bir süre sonra bu aracı önümüzde gördüğümde 98Y'de çalışır vaziyetteydi.
Dün mesela diğer başlıkta bahsetmiştim 336K çalışan körüklü conecto 32T tabelasıyla seferinin sonunda durağa yanaşıyordu.Ben de bir keresinde önünde 50V arkasında 36Z yazan bir araç görmüştüm Silahtarağa dolaylarında, kapı kodunu görmedim ama yeni kasa BMC’idi
Bugün yaşanmışsa eğerC-351
İstanbul’da bir İETT şoförü, araçta sigara içtiği gerekçesiyle bir yolcu tarafından uyarıldı. Uyarıya sinirlenen şoför, “Araçta 50 tane kamera var, sana mı kaldı?” diyerek tepki gösterdi. Ardından “Araç bozuk” diyerek yolcuları araçtan indirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 72836
Terbiyesiz hem sigara içiyor hemde otobüsten indirtiyor. Arıza varsa nasıl devam ediyor acaba? Umarım gerekli yaptırım uygulanır.C-351
İstanbul’da bir İETT şoförü, araçta sigara içtiği gerekçesiyle bir yolcu tarafından uyarıldı. Uyarıya sinirlenen şoför, “Araçta 50 tane kamera var, sana mı kaldı?” diyerek tepki gösterdi. Ardından “Araç bozuk” diyerek yolcuları araçtan indirdi.
İettye bildirmesi gerekir herhalde Amirine falan söylemeli.Benim burda takıldığım olay kafasına göre araç bozuldu diyip seferi iptal edebiliyorlar mı? O zaman iptal edilen seferlere ne kadar inanmamız gerek
Araç bilgisayarından Filo Yönetim Merkezi'ne mesaj gönderip edilebiliyor. Diyelim haber vermedi. O da Filo Yönetim Merkezi tarafından tespit edilir her türlü.Benim burda takıldığım olay kafasına göre araç bozuldu diyip seferi iptal edebiliyorlar mı? O zaman iptal edilen seferlere ne kadar inanmamız gerek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.