89S de otokar 290lf vardı kodunu kaçırdım
Bu araç Anadoluhisarı Kampüsü ile Rasathane Kampüsü arasında öğrenci taşıyor.Araç tabelasına “GÖREVLİ” yazarak Anadolu Hisarı’nda bulunan Boğaziçi Üniversitesi ‘nin içine girince ne diye merak ettim ve şöyle bir sonuç ortaya çıktı
Ekli dosyayı görüntüle 68338
Birkaç tane de ben bu şekilde araç gördüm , dikkat çekici güzel bir reklam kampanyası olmuşM2543'ün Hadi Reklamı ters kaplıydı. :O
Ulaşım açısından dezavantajlı bölgedeki okula güzellik yapsalar anlarım da bölgedeki 14R zaten gayet sık çalışan bir hat. Eğer üniversite , İETT ye ekstra ödeme yapmıyorsa (ki sanmıyorum) boşa araç, şoför , yakıt israfıBu araç Anadoluhisarı Kampüsü ile Rasathane Kampüsü arasında öğrenci taşıyor.
Markanın ilginç ve başarılı bir stratejisi, kasıtlı olarak yapmışlardırM2543'ün Hadi Reklamı ters kaplıydı. :O
Şundan dolayı olabilir; 14R hattı sabah saatlerinde, öğlen okul çıkış saatlerinde ve akşam iş çıkışı zamanında daha Rasathane yokuşuna başlamadan ön kapıya kadar doluyor. Bir de bu kampüsler arasındaki kitle eklensin istemiyor olabilirler. Başka da bir şey gelmiyor aklıma.Birkaç tane de ben bu şekilde araç gördüm , dikkat çekici güzel bir reklam kampanyası olmuş
Ulaşım açısından dezavantajlı bölgedeki okula güzellik yapsalar anlarım da bölgedeki 14R zaten gayet sık çalışan bir hat. Eğer üniversite , İETT ye ekstra ödeme yapmıyorsa (ki sanmıyorum) boşa araç, şoför , yakıt israfı
Bostancı körpüsü değil kartal sahil peron içi boştu tabelada bir şeyler yazmıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Böyle iptali ilk defa görüyorum. Bakalım daha neler göreceğizHahah İETT şaka gibisin gerçekten , şöförde yüksek ihtimalle salak mı bunlar diye düşünmüştür . Zaten ilk 10 durağı geçmek 10-12 dakika sürüyor, adan nasıl geriye kalan 47 durağı 33 dakikada gitsin . İlk defa görüyorum böyle bir şey . Hafta içi çalışan 23 duraklık depara 1 saat veriliyor , Bunlar Veznecilere gidiş için 45 vermiş . Başka hangi hatta böyle bir saçmalık olabilir ?
Zaten 10:30’a aynı anda iki araç kaldırmaya çalışan bir kurumdan da bu beklenirdi . Sanki metrobüs işletiyor
Ekli dosyayı görüntüle 71446
Planlamada ciddi sıkıntılar var maalesef. Filo amirleri de elinden geleni yapıyor.Hahah İETT şaka gibisin gerçekten , şöförde yüksek ihtimalle salak mı bunlar diye düşünmüştür . Zaten ilk 10 durağı geçmek 10-12 dakika sürüyor, adan nasıl geriye kalan 47 durağı 33 dakikada gitsin . İlk defa görüyorum böyle bir şey . Hafta içi çalışan 23 duraklık depara 1 saat veriliyor , Bunlar Veznecilere gidiş için 45 vermiş . Başka hangi hatta böyle bir saçmalık olabilir ?
Zaten 10:30’a aynı anda iki araç kaldırmaya çalışan bir kurumdan da bu beklenirdi . Sanki metrobüs işletiyor
Ekli dosyayı görüntüle 71446
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.