Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sultangaziye bağlı otokarların benzin deposundan akan beyaz akıntı ne bazı otobüsler de temizlemeden sefere veriyorlar
En arka kısımdaki depo kapağından bahsediyorsanız Adblue deposu orası. Adblue konulurken taşırmış olabilirler. Deponun çevresi silinmediği takdirde kapağın çevresinde kristalleşme oluyor.

@59Yunus34 İBB sosyal tesisleri durağının bina yıkılan yönünde durakta mı yıkıldı? 76O sürücüsü A-1555 durakta 3 kişi o otobüsü beklememize rağmen durmadı basıp gitti ıslık çalmama rağmen. Allah'tan kartımda kuruşlarla metrobüse para yetti gece gece kalıyordum orda terbiyesiz adam yüzünden
Pek öyle bir şeye rast gelmedim. Büyük ihtimalle gece tedbiren durmuyor olabilirler.

Ekran Resmi 2025-08-26 23.37.54.png

ÇM44 haftaiçi Nişantepe kalkışları. kim hazırlıyor bu akla mantığa sığmayan zaman çizelgelerini 15:30 ta hem normal hattı hem deparını kaldırmak süper bir zeka göstergesi bir de 10-20 dakika sonra tekrar kalkıyor ondan sonra saatte bir oluyor?!

Ekli dosyayı görüntüle 79263

ÇM44 haftaiçi Nişantepe kalkışları. kim hazırlıyor bu akla mantığa sığmayan zaman çizelgelerini 15:30 ta hem normal hattı hem deparını kaldırmak süper bir zeka göstergesi bir de 10-20 dakika sonra tekrar kalkıyor ondan sonra saatte bir oluyor?!
Benzeri 98S'de de var. Önden deparı gönderip deparla ana hattın ortak güzergahındaki yolcuları toplatıyor. Kalan yolcular da rahatlıkla ana hatta binebiliyor (yoksa deparın güzergahında inecekler ana hattın otobüsünü doldurdukları için gerçek ana hattın yolcuları binemiyor) (Örneğin Sefaköy Metrobüs yolcuları normal 98S hattına binerek Bakırköy yolcularını etkiliyor ama 98S-1 önden gelirse Metrobüs yolcuları zaten biniyor. Bakırköy yolcuları binmediği için ana hat 98S'nin yolcuları rahat binebiliyor)

Ekran görüntüsü 2025-08-26 234045.png

Benzeri 98S'de de var. Önden deparı gönderip deparla ana hattın ortak güzergahındaki yolcuları toplatıyor. Kalan yolcular da rahatlıkla ana hatta binebiliyor (yoksa deparın güzergahında inecekler ana hattın otobüsünü doldurdukları için gerçek ana hattın yolcuları binemiyor) (Örneğin Sefaköy Metrobüs yolcuları normal 98S hattına binerek Bakırköy yolcularını etkiliyor ama 98S-1 önden gelirse Metrobüs yolcuları zaten biniyor. Bakırköy yolcuları binmediği için ana hat 98S'nin yolcuları rahat binebiliyor)

Ekli dosyayı görüntüle 79264
ÇM44te böyle bir amaç yok bence, ne kadar yolcu çektiği de meçhul (özellikle okullar kapandığı için) ÇM44'ün deparı şile yolunu izleyip ekspres gibi hizmet veriyor.

dün osmanlı kavşağı- tepeören yönünde KM18-1 gördüm. Medeniyet Üni. - Kurtköy Metro yazıyordu. Fakat İETT'nin sitesinde bu hat deparsız gözüküyor. Bugün bunu biraz araştırayım dedim.
İETT'nin yazmadığı, sadece depar güzergahlarda gözüken bir depar keşfettim.
4155 ve 4156 numaralı. Fakat bunlar normal güzergahla aynı?? Daha da garibi bu "depar" hattın bütün seferlerini kapsamıyor.

Eskiden hani Onurkent'te M3 Metro çalışması vardı ya otobüsler de Fesleğen Sitesi durağından düz gitmek yerine sola dönüp Şehzade Sokak - Akif İnan Camii duraklarından geçiyordu.Ama metro inşaatı bitince tekrar eski güzergahlarına döndüler ama 79B'nin hala Şehzade Sokak - Akif İnan Camii duraklarından geçen bir deparını görmüştüm eski bölgemdeyken geçen ay.Saat 15.00'de o depar seferi vardı.Gidip binmiştim çok merak ettim acaba girecek mi oraya diye ve oradan önce "Şehzade Sokak" anonsu yapıldı ama şoför Fesleğen Sitesi durağından devam etti acaba o deparı yanlışlıkla mı açtılar yoksa şoför mü bilmiyor??Zaten Şehzade Sokak ve Akif İnan Camii duraklarının kaldırılmış olması gerekmiyor mu o deparı yanlışlıkla mı koydular yoksa gerçekten var mı şoför mü bilmiyor??

Eskiden hani Onurkent'te M3 Metro çalışması vardı ya otobüsler de Fesleğen Sitesi durağından düz gitmek yerine sola dönüp Şehzade Sokak - Akif İnan Camii duraklarından geçiyordu.Ama metro inşaatı bitince tekrar eski güzergahlarına döndüler ama 79B'nin hala Şehzade Sokak - Akif İnan Camii duraklarından geçen bir deparını görmüştüm eski bölgemdeyken geçen ay.Saat 15.00'de o depar seferi vardı.Gidip binmiştim çok merak ettim acaba girecek mi oraya diye ve oradan önce "Şehzade Sokak" anonsu yapıldı ama şoför Fesleğen Sitesi durağından devam etti acaba o deparı yanlışlıkla mı açtılar yoksa şoför mü bilmiyor??Zaten Şehzade Sokak ve Akif İnan Camii duraklarının kaldırılmış olması gerekmiyor mu o deparı yanlışlıkla mı koydular yoksa gerçekten var mı şoför mü bilmiyor??
1000001355.jpg

Geri
Üst Alt