Bunun konuyla alakası ne sadece değişen araçları yazıyoruz diğer şeyler ilgilendirmiyor.
Merhaba
@İSTANBULLU,
126 sayfanın tamamını tek tek inceledim.
71 sayfaya düşürmüş bulunmaktayım. Mesajlarınızın çoğunu silmedim hala duruyorlar ama başlıktan alakasız olan mesajları Özel Halk Otobüsü Sohbet konusuna taşıdım:
Moderatör düzenlemesi:
Bu başlık 15 Temmuz 2025 tarihinde
@Atabey tarafından açılmıştı fakat ÖHO Değişen araçlar konusunda o kadar fazla konuyla ilgisiz mesajlar vardı ki o mesajları buraya taşımak zorunda kaldım. O yüzden konunun ilk mesajları saçma gelebilir. Bir süreye kadar idare etmeniz gerekmektedir. Hayırlı forumlar dilerim.
Başlığın normalde olması gereken ilk mesajı: -> "Sohbet öneriler, fikirler görüşler fotoğraf çok lazımsa atabilirsiniz."
Temsanın kronik sorunu titremedir. Muhtemelen çok düşük devirlerde vites atan yazılımından dolayı krank yamulttu yakında motoru yer.
Sohbet etmek istediğinizde lütfen bu konuyu kullananın aksi takdirde mesajlarınızı taşımak zorunda kalacağım. Geçmişteki tüm mesajları tek tek okuyup baktığımda konu ne kadar dağılmış olduğunu inanın bir ben anlarım. Kavga - Tartışma - Siyaset - Argo dışındaki yorum/görüş/fikir bildiren mesajlarınızı silmedim hala duruyorlar bu konuda.
Taşıdığım mesajlar: Marka fanatikliği, Uzun sayfalarca süren marka/model konuşmaları, Yapılan Listeler, Bölge Listesi, Bölge değiştiren araçlar, Yanan Araçlar, Hangi kod ne almalı gibi değişen araçlarla alakasız mesajlar, Özellikle savaş petrol hakkında yazılanlar, Şehirler arası otobüs markaları/modelleri gibi başlıktan bağımsız mesajlar.
Sildiğim mesajlar:
- Silinsin yazıp bırakanların mesajları. Yaklaşık 50-60 tane silinsin yazılı mesaj sildim
- Kaynak kavgaları.
- Sitenin ilk kurulduğu zamanlarda Fury-2 adlı hesapla yaşadığınız yaklaşık 9-10 sayfalık sözlü tartışmayı diğer konuya taşıdım
- Aranızdaki sözlü kaba mesajları sildim.
- Sahibinden ilanlarınının görsellerini sildim. Yasakmış
Böylece konu artık daha verimli. En baştan okumaya başlayacak biri için daha düzenli oldu. Hepinize bu başlıkta iyi forumlar dilerim. Sık sık bu konuyu takip etmeye devam edeceğim