Nasıl yani aracı ne zaman alacakC1875 2014 temsa olan aracını 2025 model otokar ile değiştirecektir.
(Bu işin Tadı Kaçtı Muhsiin)
Atalay bayisine gitti
Nasıl yani aracı ne zaman alacakC1875 2014 temsa olan aracını 2025 model otokar ile değiştirecektir.
(Bu işin Tadı Kaçtı Muhsiin)
A-1517'nin yeni aracı Isuzu Citiport. Henüz daha seferlere başlamadı en yakın zamanda başlaması dileğiyleA-1517 2011 Model BMC Procity olan aracını İsuzu Citiport ile değiştirmiştir.
Kaynak gözlerim kocasinan sanayi sitesinde iki tane A-1517 kodlu araç vardı
Yo gayette elde edildi .O bence hasbelkader elde edilmiş bir başarı,
Bari capacitylerin bir kısmını normal hatlara ver. Çünkü yeni araçlar alındıkça capacityleri kaybetmekten korkuyorum.Konu dışı olacak ama metrobüse Akia alınmaya devam edilsin. İstanbul'da gayet başarılı oldu. Veya firmada sıkıntı var ise metrobüsün patenti başka markaya satılıp aynısının üretilmesi güzel olur.
Capacitylerin trafiğe çıkış yasağı olduğunu kaç kere daha demeliyimBari capacitylerin bir kısmını normal hatlara ver. Çünkü yeni araçlar alındıkça capacityleri kaybetmekten korkuyorum.
Sorunu çöz.Capacitylerin trafiğe çıkış yasağı olduğunu kaç kere daha demeliyim
Bundan maaş alan ben miyim çözeyim? paramı vereceklerse çözerim tabikiSorunu çöz.
Eski otobüslere ben dış hatlarda binmek istemiyorum. Markası modeli farketmez.Bari capacitylerin bir kısmını normal hatlara ver. Çünkü yeni araçlar alındıkça capacityleri kaybetmekten korkuyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.