Türkiyedeki isuzular sadece ismen japon anadolu grubu üretiyor man da balon marka eskisi kadar iyi bir marka değil
Sahibi | Anadolu Grubu (%53,55) Isuzu (Japon) (%16,99) Itochu (Japon) (%12,75) Diğer (%1,70) Halka Açık Hisseler (%15) |
Türkiyedeki isuzular sadece ismen japon anadolu grubu üretiyor man da balon marka eskisi kadar iyi bir marka değil
Sahibi | Anadolu Grubu (%53,55) Isuzu (Japon) (%16,99) Itochu (Japon) (%12,75) Diğer (%1,70) Halka Açık Hisseler (%15) |
MAN diyince aklıma direkt Lion's coach geliyor. Lion's city modeli geri planda kaldığı için bazen unutuyorum.Türkiyedeki isuzular sadece ismen japon anadolu grubu üretiyor man da balon marka eskisi kadar iyi bir marka değil
Bu hangi site?Ekli dosyayı görüntüle 74745bi de silivri de son 1 tane görevi sona ermiş burda da var ya yeni araç alma ihtimali var bu kodda ve ya görev sona ermiş yani sefer bitmiş
Deparko Sanayi Sitesinde yatan 2 MAN'da 2025 Conecto olmuşlar
bende vercellden baktım zatenEkli dosyayı görüntüle 74737
Vercell otobüsBu hangi site?
Düzenle kısmınından siliyorumSilinsin
Oo ben vercell den baktım
Tamamdır zaten vercell düzeltir hem c-1761,c-1762 için ben kendim yorumumu sildirmeyeceğim ki şuanki gerçekçi araç markaları yazarKendi yanlış yere yazdığım mesajımın silinmesini istiyorum sizinle bir alakası yok. Kendi mesajımı raporladım zaten
BUGÜN 14M DE SEFERE ÇIKMIŞLAR YENİ ARACLARİ İLE GALİBA ARAC İETTDE LİSTESİ VARHala gözüküyor galiba c-1761,c-1762 mal sahipleri galiba almıştır ve bitirmiş diye düşünüyorum man lions city cng'yi eğer doğruysa düzeltmenin anlamı kalmaz
Vay be bir devir bitti kabul edelim biliyor bunu görmezden gelelim vay be demekki man lions city cngler bitti ha hayırlı olsun ne diyelim istanbul da solo konusunda c-1900 a-1636 bunlar kaldı ben vercelle baktımBUGÜN 14M DE SEFERE ÇIKMIŞLAR YENİ ARACLARİ İLE GALİBA ARAC İETTDE LİSTESİ VAR
Bitti mi kaldı mıVay be bir devir bitti kabul edelim biliyor bunu görmezden gelelim vay be demekki man lions city cngler bitti ha hayırlı olsun ne diyelim istanbul da solo konusunda c-1900 a-1636 bunlar kaldı ben vercelle baktım
Bitti gibi. A-1636'dan 2 yıldır sinyal alınmıyor. C-1900 zaten CNG'li değil dizelBitti mi kaldı mı
Vercelle bak istersen bittiBitti mi kaldı mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.