İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #2,281
Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almış

Ekli dosyayı görüntüle 74658

Ekli dosyayı görüntüle 74659

Ayrıca A-1517 nin iki tane kodlu aracı vardı biri güncel aracı eski kasa procitydi diğeri İsuzu Citiporttu

Gideceğim yere 1-2 saat geç gideceğim ama buraya gelmeye değdi. 89A hattına İsuzu geliyor
Mal sahibini yargılamaktansa sebeplerini düşünmek lazım. Daha iyi bir araçla değişme imkanı varsa bu araçla değişim yapması ilginç olmuş.

• #2,284
Mesela benim sıralamam nasıl biliyor musunuz arkadaşlar.

MAN - Mercedes-Benz - Isuzu ve Otokar.

Ama gönlümde yatan şey üçüncü sıraya Otokar'ı koymam çünkü Otokar'ı farklı bi seviyorum fakat Isuzu ne de olsa herşeye rağmen bi Japon markası diye üçüncü sıraya Isuzu'yu koyuyorum Otokar'da o kadar da kusura bakmayacak artık. Onlar da bazı noktalar da kaliteyi düşürmeyeceklerdi mesela ben otokarın eski koltuklarını seviyordum yani İETT'deki halini. Sonra piano black diye hitap ettiğim ön üst orta kırmızı dijital ekranı kaldırmayacaklardı. Kent XL'de bile var ama sadece süs olarak ya şaka mı bu.

Neyse başlığı kendi düşüncelerimle işgal ettiğim için kusura bakmayın çenem açıldı bi defa. Kim bilir belki de "Alçak tabanlı şehiriçi otobüsler" diye bir başlık açılabilir.

• #2,294
1000098447.jpg

Bu da B-143'ün kanıtı olsun hocam @Oguzhan_Ege

• #2,300
Protırt almışlar geçmiş olsun gençler Otokar düşmanıyım ama bu da yani İstanbula saygısızlıktır. Şimdi nazarımı değdiriyorum A-1800 1 hafta içinde arıza yapıcak klimasız şeytani araç.

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754

Konu görüntüleyen kullanıcılar