Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

A-1800 MERCEDES-BENZ CONECTO olan aracını değiştirmiştir
Yeni aracı BN1 hattında çalışıyor
Kocasinan Sanayi Sitesinde gözüküyor bilinmiyor
Yeni aracından eminseniz bugün dışarı çıkma ihtimalim vardı erken çıkar oraya uğrar öyle gideceğim yere giderim
Bence değişmedi çünkü araç men listesinde ve kocasinan oto sanayi de gözüküyor
Banada öyle geldi men listesini görünce o yüzden bir sorayım dedim boşuna yolumu uzatmayayım diye
A-1800 için 89S'ye bindim çıktım bakalım doğru mu gerçekten değişmiş mi
Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almış

IMG_20250724_135336.jpg

IMG_20250724_135313.jpg

Ayrıca A-1517 nin iki tane kodlu aracı vardı biri güncel aracı eski kasa procitydi diğeri İsuzu Citiporttu

Gideceğim yere 1-2 saat geç gideceğim ama buraya gelmeye değdi. 89A hattına İsuzu geliyor

Son düzenleme:
A-1800 e şu an çok ağır sözler söylemek istiyorum ama forumda olduğumuz için söylemiyorum bir insa Conecto aracı neden eski kasa Procity ile değiştirir ya
Aslında dikkatli okuyamadığım için siz söyleyince farkına vardım. Haklısınız, ne diyebilirim ki...

Ben mesela oldum olası cobraları sevmiyorum yani özellikle de şu alçak tabanlı tüm cobraları. Anadolu yakasında cobralar azalıyormuş e iyi de oluyor bence.

Ama şunu da itiraf ediyim eskiden Eminönü yeşilpınar otobüslerinde yüksek tabanlı cobraya binmiştim otobüs aynı vapur gibiydi kasası sağa sola yatıyordu yekpare bir şekilde tuhaf bir deneyimdi ve ben ona öyle bi şey takmıştım düşünün sene 2013 veya 2014 yani kısacası kendine göre bir albenisi vardı be sadece ıslık sesini sevmiyordum onu söylim.

Alçak tabanlı cobraları sevmememin altında yatan sebepte bu ıslık sesleri olabilir yani bununda etkisi vardır eminim.

Son düzenleme:
Ben mesela oldum olası cobraları sevmiyorum yani özellikle de şu alçak tabanlı tüm cobraları. Anadolu yakasında cobralar azalıyormuş e iyi de oluyor bence.

Ama şunu da itiraf ediyim eskiden Eminönü yeşilpınar otobüslerinde yüksek tabanlı cobraya binmiştim otobüs aynı vapur gibiydi ben ona öyle bi şey takmıştım yani kısacası kendine göre bir albenisi vardı be sadece ıslık sesini sevmiyordum onu söylim.

Alçak tabanlı cobraları sevmememin altında yatan sebepte bu ıslık sesleri olabilir yani bununda etkisi vardır eminim.
Katılıyorum . Tir tir titreyen temsaların bile bi albenisi var fakat bu cobralar gerçekten göze hitap etmiyor . Berbat araçlar . Belki performans olarak iyi olabilirler fakat yine de beğenmiyorum bende

NE

NE???? A-1517 ISUZU MU?
Valla bende görünce çok sevindim. Sonunda 89A da İsuzu var. Umarım en kısa sürede işlemleri tamamlayıp başlar seferine. Bugün zaten görev verilmemiş. Fotoğraf çekicektim ama çalışanlar falan vardı rahatsız olmasınlar diye çekmedim

Geri
Üst Alt