Dikkat et bindiğin otobüs arızalanmasın.A-1800 için 89S'ye bindim çıktım bakalım doğru mu gerçekten değişmiş mi
O kadar kötü bir temsadayım ki (A-1819) giderken bozulacak gibi duruyor. Titreye titreye ayran oldumDikkat et bindiğin otobüs arızalanmasın.
Bende bindim Temsaya titremiyordu hemde 2013 modeldiO kadar kötü bir temsadayım ki (A-1819) giderken bozulacak gibi duruyor. Titreye titreye ayran oldum
Ama ben otokarcıyımBende bindim Temsaya titremiyordu hemde 2013 modeldi![]()
A-1800 MERCEDES-BENZ CONECTO olan aracını değiştirmiştir
Yeni aracı BN1 hattında çalışıyor
Kocasinan Sanayi Sitesinde gözüküyor bilinmiyor
Olamaz ya
Yeni aracından eminseniz bugün dışarı çıkma ihtimalim vardı erken çıkar oraya uğrar öyle gideceğim yere giderim
Bence değişmedi çünkü araç men listesinde ve kocasinan oto sanayi de gözüküyor
Banada öyle geldi men listesini görünce o yüzden bir sorayım dedim boşuna yolumu uzatmayayım diye
Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almışA-1800 için 89S'ye bindim çıktım bakalım doğru mu gerçekten değişmiş mi
Merak ettiğim şey aynı kodda iki araç mı vardı yani aynı anda biri diğerinin yedeği gibi. Yoksa birini önce diğerini de sonra mı almıştı.Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almış
Ekli dosyayı görüntüle 74656
Ekli dosyayı görüntüle 74657
Ayrıca A-1517 nin iki tane kodlu aracı vardı biri procity eski diğeri İsuzu Citiporttu
Büyük ihtimalle değişim işlemidir sanayi sitesi çünkü bir sürü otobüs vardıMerak ettiğim şey aynı kodda iki araç mı vardı yani aynı anda biri diğerinin yedeği gibi. Yoksa birini önce diğerini de sonra mı almıştı.
Aslında dikkatli okuyamadığım için siz söyleyince farkına vardım. Haklısınız, ne diyebilirim ki...A-1800 e şu an çok ağır sözler söylemek istiyorum ama forumda olduğumuz için söylemiyorum bir insa Conecto aracı neden eski kasa Procity ile değiştirir ya
Katılıyorum . Tir tir titreyen temsaların bile bi albenisi var fakat bu cobralar gerçekten göze hitap etmiyor . Berbat araçlar . Belki performans olarak iyi olabilirler fakat yine de beğenmiyorum bendeBen mesela oldum olası cobraları sevmiyorum yani özellikle de şu alçak tabanlı tüm cobraları. Anadolu yakasında cobralar azalıyormuş e iyi de oluyor bence.
Ama şunu da itiraf ediyim eskiden Eminönü yeşilpınar otobüslerinde yüksek tabanlı cobraya binmiştim otobüs aynı vapur gibiydi ben ona öyle bi şey takmıştım yani kısacası kendine göre bir albenisi vardı be sadece ıslık sesini sevmiyordum onu söylim.
Alçak tabanlı cobraları sevmememin altında yatan sebepte bu ıslık sesleri olabilir yani bununda etkisi vardır eminim.
NE???? A-1517 ISUZU MU?Maalesef gerçekmiş eski kasa procity almış
Ekli dosyayı görüntüle 74658
Ekli dosyayı görüntüle 74659
Ayrıca A-1517 nin iki tane kodlu aracı vardı biri güncel aracı eski kasa procitydi diğeri İsuzu Citiporttu
Gideceğim yere 1-2 saat geç gideceğim ama buraya gelmeye değdi. 89A hattına İsuzu geliyor
Valla bende görünce çok sevindim. Sonunda 89A da İsuzu var. Umarım en kısa sürede işlemleri tamamlayıp başlar seferine. Bugün zaten görev verilmemiş. Fotoğraf çekicektim ama çalışanlar falan vardı rahatsız olmasınlar diye çekmedimNE
NE???? A-1517 ISUZU MU?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.