Önden bakınca hafiften bir Setra S-416 havası geliyor. Anılar gözümde canlandı S416 deyince.

Önden bakınca hafiften bir Setra S-416 havası geliyor. Anılar gözümde canlandı S416 deyince.
Farlar çok garip kalmış japon aracı gibi gözükmek için çok zorlamışlar
Bu durumda 2012 Conectosu yanarak küle dönen ve aynı grupta yer alan B-1629'un da değişimi yakın.En kısa zamanda B-1615 ile B-1626 da yeni conecto ile aracını değişecek
Araçlar teslim sırasındaymis sağlam kaynak bu yakinda resmini çekerim
Araç zaten dün ikitelli garajındaydı işlerler sisteme yakındaHo plakasını sorguladığımda 2011 BMC gözüküyor tüm otobüsler vercel sitesinde gözüküyor
Darısı A-1517 ve A-1525'e.A-1511 2011 Model BMC Procity olan aracını ikinci el 2018 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
A-073'ün yeni aracı hibrit mi yoksa dizel mi?C-152 2025 model GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF ile yenilenmiştir
Eski aracı 2016 model ISUZU CİTİPORT
A-073 2025 model MERCEDES-BENZ YENİ CONECTO ile yenilenmiştir
Eski aracı 2024model YENİ CONECTO
Nerden çıkma olduğunu bilmiyorum ama 2018 model bir kent e göre çok güzel duruyor hayırlı olsun.A-1511 yeni aracıyla çalışmaktadır
Bu araç nereden çıkma?
2018MODEL OTOKAR KENT LF nereden çıkma?
Temassız kart etiketi var
ÖHO yazısı kaldı
Arkadaki egzoz borusu değişik
İhracat olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 70823
Ekli dosyayı görüntüle 70824
Harbiden çok güzel duruyor. Bölgemde 89A'da çalıştığı için sevindim şahsen. 89A'ya geçer geçmez binmek isterimNerden çıkma olduğunu bilmiyorum ama 2018 model bir kent e göre çok güzel duruyor hayırlı olsun.
Hahhahahaha nasıl denk getirdiniz valla helal olsunSanıyorum A-329 2025 BMC Procity TR almış, HT11'de gördüm
(Aynı anda yazmışız)
Bu araç İzmir İZTAŞIT çıkması 2019 model Ford motorlulardan, tabii şu an sandık Cummins motor var. Arkaya dikkat. Aynalardan anladığım kadarıyla A-318 çıkması.A-1511 yeni aracıyla çalışmaktadır
Bu araç nereden çıkma?
2018MODEL OTOKAR KENT LF nereden çıkma?
Temassız kart etiketi var
ÖHO yazısı kaldı
Arkadaki egzoz borusu değişik
İhracat olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 70823
Ekli dosyayı görüntüle 70824
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.