Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 71 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,403
C-346 , 2025 model Otokar Kent LF alarak aracını yenilemiştir.
Eski Aracı: BMC Procity (2013)

sariozelhalkotobusleri instagram sayfasından alıntıdır.

C-543 , 2022 model BMC Procity TR alarak aracını yenilemiştir. .
Eski Aracı: BMC Procity (2013)

• #1,404
Siteye daha önce yazıldı mi bilmiyorum ama A-261 2012 model BMC Procity olan aracını Antalya ÖHO çıkması ikinci el 2015 model Otokar Kent 290 LF ile değiştirmiştir.

Ek olarak C-962, 2015 Model Akia Ultra LF12 olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri

• #1,405
A-160 tan sinyal alınmaya başlanmış bugün yenibosna peronlarda sinyal veriyor sanırım seferlere başlayacak eğer gidebilirsem resimleri ile bilgilendireceğim

• Beğen
Tepkiler: Das Auto
  • #1,411
A-261 Eski Procity aracını 2017 Procity ile yenilemişti Ayrıca Eski Procitysi 2015 model melez A-279 gibi olan kasadandı ayrıca

Bugun A-197 nin otokarına bindim araç Ford Motorlu kent A-318 gibi yani aynı benim bildiğim 3 tane var o araçtan başka olan varmı?

• #1,412
A-261 Eski Procity aracını 2017 Procity ile yenilemişti Ayrıca Eski Procitysi 2015 model melez A-279 gibi olan kasadandı ayrıca

Bugun A-197 nin otokarına bindim araç Ford Motorlu kent A-318 gibi yani aynı benim bildiğim 3 tane var o araçtan başka olan varmı?
Hocam benim bildiğime göre izmirdeyken Ford motoru varmış sonra verim alamadıkları için cumminse çevirmişler diye duydum yanlış olmasın.

• Beğen
Tepkiler: 59RS
  • #1,414
A-160 tan sinyal alınmaya başlanmış bugün yenibosna peronlarda sinyal veriyor sanırım seferlere başlayacak eğer gidebilirsem resimleri ile bilgilendireceğim
A-160 yeni aracı olan Otokar Kent LF ie 73 hattında sefere başlamıştır. Kaynak: Güncel Ulaşım.
Plaka: 34 NAB 336

C-161'in eski aracıdır.

• #1,416
C-1061 2023 Model Isuzu Citiport olan aracını 0 KM 2025 Model Otokar Kent 290LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
Bu iletiyi üçüncü kez iletmek zorunda kalıyorum çünkü; daha önce ilettiklerim sistemsel sorunlar nedeniyle forumdan silinmiş. Daha öncekini okuyup da bu iletiyi tekrar gören arkadaşların affına sığınıyorum bu sebeple.

2 yıllık bir araçtan neden vazgeçer insan? Daha önce duyduğum bir bilgi; ISUZU'nun İstanbul yolları için fazla narin olduğu yönündeydi. Uzun vadede masraflı oluyormuş. Bunu C-1027'nin şoföründen duymuştum. Bu bilgi doğru mudur ve C-1061'in araç değiştirmesinin bununla ilgisinin olup olmadığını bilen var mıdır?

İyi pazarlar.

• #1,419
Ben başka otobüsteydim son anda fark ettim Dudullu mezarlıkların orda cadde üzerinde park halinde idi

Konu görüntüleyen kullanıcılar