Eski aracı Kayseri ÖHO'de 38 AB 028 plakasıyla çalışmaktadır.C-485, C-154'ün eski aracı 2021 model Cobra ile çalışmaya başlamış.
Alışkanlık olmuş teşekkür ederim bundan sonra öyle yapacağımYalnız hocam otokar Kent LF desek iyi olur Cummins motora geçtikleri için 290 ibaresi kalktı
C-754'ün eski aracı 2015 C-757'nin de eski aracı 2016 Güleryüz Cobra GD272LF idiC754 ve C757 2025 otokar olmuştur
Ho plakalarında halen Cobra olarak gözüküyor acaba araçlar Ho plakasız olarak mı seferlere başladı?C754 ve C757 2025 otokar olmuştur
Hocam arkadaşım Sultanbeyli hasanpaşa opetten çıkarken görmüş büyük ihtimal ho plakasız çıkmışlardır.Ho plakalarında halen Cobra olarak gözüküyor acaba araçlar Ho plakasız olarak mı seferlere başladı?
Hocam benim bildiğime göre izmirdeyken Ford motoru varmış sonra verim alamadıkları için cumminse çevirmişler diye duydum yanlış olmasın.A-261 Eski Procity aracını 2017 Procity ile yenilemişti Ayrıca Eski Procitysi 2015 model melez A-279 gibi olan kasadandı ayrıca
Bugun A-197 nin otokarına bindim araç Ford Motorlu kent A-318 gibi yani aynı benim bildiğim 3 tane var o araçtan başka olan varmı?
Doğrudur. A-323'ün Otokar Kent LF'si de Ford motorluyken Cummins motora çevrildi.Hocam benim bildiğime göre izmirdeyken Ford motoru varmış sonra verim alamadıkları için cumminse çevirmişler diye duydum yanlış olmasın.
A-160 yeni aracı olan Otokar Kent LF ie 73 hattında sefere başlamıştır. Kaynak: Güncel Ulaşım.A-160 tan sinyal alınmaya başlanmış bugün yenibosna peronlarda sinyal veriyor sanırım seferlere başlayacak eğer gidebilirsem resimleri ile bilgilendireceğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.