C-1627 eski aracını markası hatırlamıyorum 2.el temsa avenue plus ile değiştirmiştir dün işe giderken 129t hattında gördüm hayırlı olsun
Araç savaş petrol araciydi el değiştirdi herhalde 2012 model Temsa Avenue LF olması lazımdı şimdi de 2017 model Temsa Avenue LF Plus a geçmiş dediğim gibi çok yüksek bir ihtimal araç el değiştirdi satıldı yani.C-1627 eski aracını markası hatırlamıyorum 2.el temsa avenue plus ile değiştirmiştir dün işe giderken 129t hattında gördüm hayırlı olsun
*2016C161 2017 model otokar olan aracını 2025 model otokar ile değiştirmiştir.
o pancar motorlu aracı değiştirmiş şükür umarım iyi bir akiadırA271 Aracını Akia ile değiştirmiş paylaşan oldumu daha önce
Araç şu an 50R hattında ve 2011 model Otokar kent aracı ile çalışıyor eğer ki yeni aracı aldıysa 1 2 haftaya başlarA271 Aracını Akia ile değiştirmiş paylaşan oldumu daha önce
Akia sıfır mı ikinci el miA271 Aracını Akia ile değiştirmiş paylaşan oldumu daha önce
17 veya 18 modeldi sanırım.Akia sıfır mı ikinci el mi
0 akia satışı yok öho da hepsi ikinci elAkia sıfır mı ikinci el mi
Fiyat listesinde halk otobüsü ibaresi var ama.0 akia satışı yok öho da hepsi ikinci el
İyi bayramlar ve geceler.Bugün Kadıköy de C1735 i gördüm araçta dikkatimi çeken şey şu oldu Araçta Procity EU yazıyordu fakat kasa olarak Bi değişiklik göremedim ben
Plaka sorgulama da 2024 çıkıyorİyi bayramlar ve geceler.Bu araç "0KM." mi? "2.EL" mi?
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.