C-369'un yeni aracı C-1938'in eski aracı olan 2023 model BMC Procity TR'dir.C-369 aracını yenilemiştir. Yeni aracı henüz bilinmiyor.
Eski aracı : Temsa Avenue LF (2013)
Plaka : 34 MPK 396
C-369'un yeni aracı C-1938'in eski aracı olan 2023 model BMC Procity TR'dir.C-369 aracını yenilemiştir. Yeni aracı henüz bilinmiyor.
Eski aracı : Temsa Avenue LF (2013)
Plaka : 34 MPK 396
C.1721 "BMC PROCITY." değildir birde bilgisini önceden ben paylaştım zaten.C-1721 BMC Procity olan aracını 2017 kasa Güleryüz cobra GD272LF ile değiştirmiştir
Yine yanlış bilgi vermişler o zaman ama değiştiği araç cobra demiC.1721 "BMC PROCITY." değildir birde bilgisini önceden ben paylaştım zaten.![]()
Evet eski aracı 2012 model "COBRA." ondan sonraki aracı ise aşşağıdaki "2.EL COBRA." dır.Yine yanlış bilgi vermişler o zaman ama değiştiği araç cobra demi
Daha iyi bir araç alabilirmiş ama bütçesi kısıtlı herkesin bu araçta güzel sahibinin iyi günlerde kullanması dileğiyleEvet en eski aracı 2012 model "COBRA." Ondan sonraki aracı ise "2.EL COBRA." idi.Ekli dosyayı görüntüle 63936Ekli dosyayı görüntüle 63937
Hurda'dan hurda'ya geçmişC1825 2012 bmc olan aracını 2017 bmc olarak değiştirmiştir
Her mal sahibinin durumu iyi olmuyor malesef maksat yaş yükseltmek olsun diye değiştiriyorlar.Hurda'dan hurda'ya geçmiş
2017 Procity ile 2021 cobra aynı fiyatta sayılır ben olsam cobra alırdım ama mal sahibinin tercihi karışamayızHer mal sahibinin durumu iyi olmuyor malesef maksat yaş yükseltmek olsun diye değiştiriyorlar.
Aslında bana bakarsanız 2017 procity daha sağlam gibi geliyor çünkü 2021 cobrada motor çok titriyor ve parça bakımından çok kalitesiz plastikler vb. 2017 model procity bu konuda daha iyi hem içeriye tatlı bir motor sesi geliyor hemde parçaları gayet kaliteli tek sıkıntısı koltuk mesafeleri çok dar o sorunu da procity TR modeli ile çözdüler.2017 Procity ile 2021 cobra aynı fiyatta sayılır ben olsam cobra alırdım ama mal sahibinin tercihi karışamayız
Aynen öyle. Bu işi 50 senedir yapan şahıslar da var, sadece büyük şirketler yok piyasada.Her mal sahibinin durumu iyi olmuyor malesef maksat yaş yükseltmek olsun diye değiştiriyorlar.
2012 Procity miŞu C.041 'de yeni otobüs alsın ne olur çok dandik teneke bir otobüs bu.![]()
Hayır 2015 model "AKİA." tenekesi inşallah 2025 model "Mercedes-Benz CONECTO." alır.2012 Procity mi
Akialar iyi olur ama bakım önemli tabi kiHayır 2015 model "AKİA." tenekesi inşallah 2025 model "Mercedes-Benz CONECTO." alır.★★★
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.