Kent c olsun.Yeni aracı da umarım Otokar olur
Kent c olsun.Yeni aracı da umarım Otokar olur
C-043 kodlu BMC Belde CB de epeydir yatıyor. Bu araç ta değişime yakın gibi.A-046 Güleryüz Cobra GD272LF 2012 olan aracını BMC Procity TR ile değiştirmiştir.Tahminim 2025 model olduğu yönünde.Plakası 34HO1045
Aracı Demirciler site camii nde gördüm.
Ayrıca A-160 ta maalesef pert olmuş logoları ve plakası sökülü halde yatıyordu.Tahminimce o da 3 4 ay sonra aracını değiştirerek seferlere başlayacaktır.
C-1030'u dün gördüm 15 hattında. Kaç model o araç, biliyor musunuz?B-243 hybrid conecto alarak hem 2025'in ilk hybrid conecto'su, hemde 2025 yılının ilk yeni conecto'su olmuştur. Eski aracı C-1030 üsküdar şile ağva hattına satıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 65285
2016 olması lazımC-1030'u dün gördüm 15 hattında. Kaç model o araç, biliyor musunuz?
En başta dediğim şey nihayetinde gerçekleşmiş, plakalar da yer değiştirdi mi acaba?A-249 eski aracını(otokar) A-377'ye vermiş galiba bir süredir BMC beldeyle çalışıyor.
Anladığım kadarıyla 133P 133AK grubu büyük araçlara geçiş yapıyorOtokar Kent LF
Bu uzun süredir olan bir şey bölge değişikliği oldu iki araç arasındaA-249 eski aracını(otokar) A-377'ye vermiş galiba bir süredir BMC beldeyle çalışıyor.
Aylar oldu.A-249 eski aracını(otokar) A-377'ye vermiş galiba bir süredir BMC beldeyle çalışıyor.
Plakalar değişmedi ve değişmesine gerek yok.En başta dediğim şey nihayetinde gerçekleşmiş, plakalar da yer değiştirdi mi acaba?![]()
A-249 BMC Belde CB oldu. Hatta kodu da A-249 yazıyor. Dün 36KE hattında gördüm.Otokar'a A-377 yazdılarsa sıkıntı yok. Uygulamada da artık A-249 olarak görülmüyor zaten.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.