Ben de takip ediyordum. Ancak son birkaç gündür ben de "Otobüs Verisi Alınamadı" hatası alıyorum.Şu tumotobusler.vercell.app uygulaması çalışan var mı?
Ben de takip ediyordum. Ancak son birkaç gündür ben de "Otobüs Verisi Alınamadı" hatası alıyorum.Şu tumotobusler.vercell.app uygulaması çalışan var mı?
şuanda kaçtane 1.nesil güleryüz varD-056 Güleryüz Cobra double decker (2007) olan aracını Isuzu citiportla değiştirmiştir
2 tane aktif çalışıyor.şuanda kaçtane 1.nesil güleryüz var
Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.2 tane aktif çalışıyor.
A bölgesine geçen C-1647 ve C-1648 BMC Procity TR Plus olmuştur. Araçların tabelasında "Hayırlı Olsun" yazıyordu.
Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.
Diğeri çalışmıyor sanırım diyecektim. D-050 de seferlere geri dönmüş.
D-007 servis dışı.
Mevcut aracı neydi 1014'ün?Sevgili arkadaşlar 1 saat önce C.1073 'ün şoförü ile konuştum C.1014 2018 model "TEMSA AVENUE PLUS." olmuştur aracın belge işlemleri yapılıyormuş çok yakında servislere başlar hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.![]()
Açıkçası ben 2025 model "OTOKAR KENT LF." almasını çok isterdim.C-120 2015 model olan BMC Procity olan aracını 2025 model 0 km Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir.
Otokar benim için tenekeden başka birşey değil cobra her türlü daha iyiAçıkçası ben 2025 model "OTOKAR KENT LF." almasını çok isterdim.![]()
"OTOKAR." bu kadar kötüyse madem neden türkiyede çok fazla tutuluyor? Ayrıca niye yurtdışına niye bu kadar fazla ihracat yapıyor? Ayrıca askerlerimize ve ülkemize askeri araç üretiyor.Otokar benim için tenekeden başka birşey değil cobra her türlü daha iyi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.