Renkler yine mi değisti anlamadım ?Az önce balmumcuda yolun sağ tarafında damalı turkuvaz renkli "TEMSA AVENUE LF." marka model otobüs gördüm şimdiden hayırlı olsun bilginize.![]()

Renkler yine mi değisti anlamadım ?Az önce balmumcuda yolun sağ tarafında damalı turkuvaz renkli "TEMSA AVENUE LF." marka model otobüs gördüm şimdiden hayırlı olsun bilginize.![]()
Arada bana da eski araçlar denk geliyor sanırım bir üniversitenin ring servisi olarak çalışıyorlarRenkler yine mi değisti anlamadım ?![]()
Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ring aracı. Beşiktaş kampüsü ile Davutpaşa kampüsü arasında öğrencileri taşıyor, orası da güzergah üstü.Az önce balmumcuda yolun sağ tarafında damalı turkuvaz renkli "TEMSA AVENUE LF." marka model otobüs gördüm şimdiden hayırlı olsun bilginize.![]()
Belde olarak son seferini cuma günü 36V'de yapmış olmalı ya da dün 98S hattında.A-377, Bmc Belde olan aracını A-249'un eski aracı Otokar Kent LF ile değiştirmiştir.
Araçta HO 1248 plakası dursa da kapı kodu A-377 olarak güncellenmiş.
Takmalarına gerek yok diye biliyorum daha önce takasla değişen araçlardan örnek A-045 ile A-404. A-045 hâlâ HO 1403 plaka ile devam ederken A-404 HO 1044 plakayla devam ediyor.Otokar'ı bu sabah A-377 yazısıyla gördüm. Ama 34 HO 1248 plakasıyla seferlerde. Yakında 1376 plakası takılır.
A-249 için de ilginç bir durum, yüksek tabana geçmiş oldu.
Gördüğüm sarı olmayan araçlar:Renkler yine mi değisti anlamadım ?![]()
Çok şaşırdım ve üzüldüm vallaha mis gibi "Mercedes-Benz CONECTO." gitti yerine ''OTOKAR KENT LF." geldi keşke C.425 alsaydı inşallah ileride alırİBB ÖHO'de C-424, 2013 model Mercedes-Benz Conecto olan aracını Otokar Kent LF ile değiştirmiştir.
Yeni aracın plakası: 34 MLR 035