İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Bir bölge güzel aracı elde ederken diğerinin daha bakımsız olanına kalması (A-217 gibi) benim açımdan hoş durum değil. Yanlış bir şey söylediğimi asla düşünmüyorum.

ÖHO'lara binmeme sebebim bakımsız ve konforsuz olan bu araçlardır.

Aynı şekilde ben de A-371 Procity'e tamamen zorunluluktan bindim.

A-360, A-361, A-364, A-369, A-370, A-379 ve A-381 gözümde iyi olan araçlar.

• Beğen
Tepkiler: Emir006
C-1926 sıfır km bmc procity tr ile aracını yenilemiş bugün 14es hattında gördüm hayırlı olsun
C.1926 çoktan yeni kasa "PROCITY TR." Aldı zaten hattâ aracı geçen hafta cuma günü yenidoğan otobüs duraklarında gördüm yeni birşey değil bu.😮😮😮

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: WowturkeyNeTT
Akıllı bir tercih olmamış. Üst kasa Bmc olsa biraz kabul edilebilir durum ama mis gibi Otokar'ı bırakıp eski Procity'i almak nedir? Üstelik 7 yaş daha eski.
Konu hakkında somut bilgim olmamakla beraber esnafın nakit sıkıntısı varsa böyle bir şey yapmış olabilir diye tahmin ediyorum

C.1909 "2.EL GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF."
20241112_162229.jpg
20241112_162314.jpg

Hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.🤝🤝🤝❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: WowturkeyNeTT
Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Autobus
Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.
Konumuzla ne alâkası var ?😬😬😬😡😡😡

Siteye yazıldı mi bilmiyorum ama C-013 2017 model Mercedes-Benz yeni Conecto olan aracını 34 MGV 999 plakalı ikinci el uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar