Hayırlı olsun.A-794 ile B-015 yer değişmiştir. A-794 2015 model BMC Procity ile aracını değiştirmiş. B-015'in Otokar Kent aracı ise 2022 modeldir.
Bu araç muhtemelen yeni kasa 2024 model "Mercedes-Benz CONECTO." olabilir çünkü çok eskiden kadıköyde 500A hattında en eski aracını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam eğer o araçta "CONECTO O345." galiba bilginize.A-240 aracını değiştirmiş. Yeni aracı bilinmiyor. Plaka: 34 MHC 033
Plaka sorgulamada Güleryüz Cobra GD-272 LF olarak görünüyor. 0 ya da 2.el uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF almış olabilir.Bu araç muhtemelen yeni kasa 2024 model "Mercedes-Benz CONECTO." olabilir çünkü çok eskiden kadıköyde 500A hattında en eski aracını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam eğer o araçta "CONECTO O345." galiba bilginize.☆☆☆
Bu araç 0KM. Çünkü 1.harfi M plâkalı olduğu için belkide 2.EL 'dir hiç belli olmaz.Plaka sorgulamada Güleryüz Cobra GD-272 LF olarak görünüyor. 0 ya da 2.el uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF almış olabilir.
Doğrudur. Bahsedilen araç 0 km 2024 modelmiş.Bu araç 0KM. Çünkü 1.harfi M plâkalı olduğu için belkide 2.EL 'dir hiç belli olmaz.![]()
Öncesinde ne vardı citaro mu? (!)C-1926 sıfır km bmc procity tr ile aracını yenilemiş bugün 14es hattında gördüm hayırlı olsun
Bilmiyorum ne söylesem yanlış olurÖncesinde ne vardı citaro mu? (!)
C.1926 çoktan yeni kasa "PROCITY TR." Aldı zaten hattâ aracı geçen hafta cuma günü yenidoğan otobüs duraklarında gördüm yeni birşey değil bu.C-1926 sıfır km bmc procity tr ile aracını yenilemiş bugün 14es hattında gördüm hayırlı olsun
O araç 2016 modeldir.Siteye yazıldı mi bilmiyorum ama C-013 2017 model Mercedes-Benz yeni Conecto olan aracını 34 MGV 999 plakalı ikinci el uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.