Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B-1796 yeni aracı Ankara AHOK çıkması mı? (Metsan Otomotiv'de satılık olanlardan biri)
Tam olarak emin değilim ve hangi ilden çıkma olduğuna dair bir bilgi de yok maalesef. Ancak B-1796'nın yeni aracı Ankara AHOK çıkması olma ihtimali yüksek olduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi
Sevgili arkadaşlar C.1729 "0KM. BMC PROCITY TR." olmuştur aracı yenidoğanda 132C hattında çalışırken gördüm yalnız araç kartala gidiyordu hayırlı ve uğurlu olsun ❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿 bilginize.🤝🤝🤝
Bu araç yoktan mı var oldu yoksa öncesinde bir araç var mıydı

Sevgili arkadaşlar C.1729 "0KM. BMC PROCITY TR." olmuştur aracı yenidoğanda 132C hattında çalışırken gördüm yalnız araç kartala gidiyordu hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.🤝🤝🤝❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿
Dün bilgisini paylaşmış olduğum C.1729 filo numaralı "BMC PROCITY TR." Marka model otobüs bizlerle.🤝🤝🤝❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿
20241102_150026.jpg
20241102_145301.jpg

Son düzenleme:
Konu sahibi
A-065, 34 JDH 60 plakalı 2011 model BMC Belde CB olan aracını şuan için plakası bilinmeyen AKIA Ultra LF12 ile değiştirmiştir.

Aracı Şişli'de gördüm.

A-064'ün yeni aracını İnstagram'da paylaşmışlar. Araç yeni kasa Akia Ultra LF 12 ve muhtemelen İstanbul Halk Otobüs Pazarı'ndan alınmış. Araç Antalya ÖHO ya da Çorum Belediyesi çıkması olabilir.
Çorum çıkması ise 2018 model.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt