Bu bölgeye ilk defa Procity TR geldi sonunda.A-109 2013 model Mercedes Benz Conecto olan aracını 0 KM 2025 model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Bu bölgeye ilk defa Procity TR geldi sonunda.A-109 2013 model Mercedes Benz Conecto olan aracını 0 KM 2025 model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Bir ara C.131 'in şoförüyle konuşmuştum. "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." marka model otobüs alacağını söylemişti bana.C131 değişecek sanırım
Ayrıca A-109'un Conecto'dan önceki eski aracı Avrupa Yakasında en son değişen Hyundai Aero City'di.Bu bölgeye ilk defa Procity TR geldi sonunda.
2025 Conecto'ymuşC-1774 BRK125 yerine ne aldı? Yeni aracı nedir?
2015 yılına kadar çalışmıştı. Son zamanlarını hatırlıyorum. O403'ün arka stoplarını uydurmuşlardı. Bir de Mercedes jant göbeği takılıydı.Ayrıca A-109'un Conecto'dan önceki eski aracı Avrupa Yakasında en son değişen Hyundai Aero City'di.
C-204,C-208,C-216,C-264 ve C-471 de vardı2015 yılına kadar çalışmıştı. Son zamanlarını hatırlıyorum. O403'ün arka stoplarını uydurmuşlardı. Bir de jant göbeği takılıydı.
Bugün direksiyon arızası vermiş abi C-2 bölgesi Değişimden yana çok geride kaldı
Bende orada okudum senin dediğini birde çok haklısın "2.BÖLGE." 'nin araç değiştirmesinden geri kalması açısından kardeşim benim.Bugün direksiyon arızası vermiş abi C-2 bölgesi Değişimden yana çok geride kaldı
Yok abi uzun süredir Ümraniye sanayide tamirdeydiŞimdi çakmak köprüsünde yanımızdan C.104 filo numaralı "ISUZU CİTİPORT." marka model otobüs geçti acaba yeni kasasını mı alacak? şimdiden teşekkürler.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.