C-516 2013 model Mercedes Benz Conecto olan aracını 0 KM 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Kardeşim senin amacın ne yanlış foruma yazdım diye hemen buraya yazıyorsun bir sen akillisin herhaldeC-516 0KM OTOKAR KENT LF olmuştur
Sakin lütfen belki farketmemiş olabilirKardeşim senin amacın ne yanlış foruma yazdım diye hemen buraya yazıyorsun bir sen akillisin herhalde
Böylece "C.6 BÖLGESİ." 'ne ilk gelen "OTOKAR KENT LF." marka model otobüs olmuştur tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun bilginize sonsuz saygı sevgi ve selâmlarımla.C-516 0KM OTOKAR KENT LF olmuştur
34HO3250 plakasını sorguladım ondanKardeşim senin amacın ne yanlış foruma yazdım diye hemen buraya yazıyorsun bir sen akillisin herhalde
Ben başka yerden yaptım sanki başka nerden yapılacak34HO3250 plakasını sorguladım ondan
Böylelikle A kodlu ilk 4.nesil Cobra alınmış oldu İOAŞ olarak.A-1805 de 2017 model Güleryüz Cobra GD272LF aracını 0 KM 2025 model Güleryüz Cobra GD272LF ile bugün değişti
C-1062 çıkması olacağını düşünüyorumA-755 Yeni Karsan Atak almıştır.Kaynak araç sahibi
Ve ayazağa bölgesindeki ilk yeni nesil cobraBöylelikle A kodlu ilk 4.nesil Cobra alınmış oldu İOAŞ olarak.
O araç eski kasa "BMC PROCITY." olup İETT için yapılan 2013 modellerdendir bilginize.A-264, A-277'nin eski aracı 2015 model OTOKAR KENT 290 LF ile değiştirmiştir
Plakası 34NTA090
Aracı hattıyla satılık gördüm
Eski aracı 2013 model BMC PROCİTY KROM TUTMALI
15 Gün önce yazmıştım hocamA-1833 2013 model TCV Karat L CNG olan aracını 2015 model Temsa Avenue LF ile değiştirmiştir
A-1833 2013 Model TCV Karat L CNG olan aracını 2015 Model Temsa Avenue LF ile değiştirmiştir. Mal sahibine hayırlı olsun. Bir kod daha geri dönmüş oldu.
Böylelikle A bölgesi İOAŞ 4. İhale araçlarından pasif kod kalmamıştır. A-1800-1879 arası hepsi yeniden aktif olmuştur
Ekli dosyayı görüntüle 91131
Ekli dosyayı görüntüle 91130
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.