Yaşlandılar artık abi 2025 model Mercedes almaya da mal sahibinin gücü yetmemiştir. C1828 in de cobra olmasını bekliyorum benBu güzel yıldızlar niye teker teker kayıyor?![]()
Yaşlandılar artık abi 2025 model Mercedes almaya da mal sahibinin gücü yetmemiştir. C1828 in de cobra olmasını bekliyorum benBu güzel yıldızlar niye teker teker kayıyor?![]()
cobra da fena araçtır mercedes motorlu olabilir o daBu güzel yıldızlar niye teker teker kayıyor?![]()
C-1519 da her an değişebilir artık çünkü 2011 model.Yaşlandılar artık abi 2025 model Mercedes almaya da mal sahibinin gücü yetmemiştir. C1828 in de cobra olmasını bekliyorum ben
Güleryüz Mercedes'i aratmıyor çünkü yürüyen aksamı bire bir aynı diye biliyorum ve fiyatı daha ucuz. Yedek parça olarak da her parça uyuyor.Bu güzel yıldızlar niye teker teker kayıyor?![]()
Büyük ihtimalle A-748Ekli dosyayı görüntüle 86548
A-870'ten sonra 2.makyajlı kasa ISUZU NOVOCİTİ LİFE kaç kapı koduna satılmıştır
C-1821 ve C-1822 de bence 0 km Cobra takarC-1827 2013 model Mercedes benz conecto olan aracını 2025 model güleryüz cobra gd 272 lf ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun.
A-748 aracını değiştirmiş fakat İsuzu ile değil Makyajlı Kasa Karsan Atak ileBüyük ihtimalle A-748
A-1229'un eski aracı 2019modelA-748 aracını değiştirmiş fakat İsuzu ile değil Makyajlı Kasa Karsan Atak ile
Ekli dosyayı görüntüle 86706
Ekli dosyayı görüntüle 86705
Büyük ihtimal öyle gösteriyor mercedesten vazgeçemeyip maddi durumu olmayanlar cobra alıyorC-1821 ve C-1822 de bence 0 km Cobra takar
Şu 2025 Otokar valla Jumpscare oldu başımıza. Görünce korkuyorum artık. Nerde gül gibi trambolin temsalarA-1663 ve A-1539 2015 Model BMC Procity araçlarını 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Bu şekilde 146 bölgesinin ilk 2025'lerini görmüş olduk
Temsacı olmuşsun bakıyorumŞu 2025 Otokar valla Jumpscare oldu başımıza. Görünce korkuyorum artık. Nerde gül gibi trambolin temsalar
Sevdiğimden değil 2025 Model Otokar görmeyeyim yeterTemsacı olmuşsun bakıyorum
O zaman Temsa'ya söyle de 0 km kasaları ÖHO'lere de versin.Sevdiğimden değil 2025 Model Otokar görmeyeyim yeter
Derdim temsa değil. Her yeni araç Otokar 2025 model oluyor. Bu model dışında her araca okeyim. 2023 Otokar alsın yine okeyimO zaman Temsa'ya söyle de 0 km kasaları ÖHO'lere de versin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.