İnşallah bizim "1.BÖLGE" 'de C.022 alır.Makyajlı Otokar Kent ÖHO'yu ilk kim alacak bakalım
Uzun zamandır satılmayan o araaca sağlam da bir zam yapmışlar şimdi hiç satılmazTCV'ciler böyle giderse C-474 çıkması 2018 model Isuzu Citiport'a da göz dikerler. Uzun zamandır satılmayan araç nedense...
Bölgede ilk oldu tebrikler A-219A-219 , 2015 Model olan Akia Ultra LF12 aracını 2025 Model BMC Procity TR ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun
Yine de belli olmaz. Aynı bayiide uzun zamandır satılık olan bir başka Isuzu Citiport da uzun zaman sonra satılmıştı. Elbet bir gün o da satılır.Uzun zamandır satılmayan o araaca sağlam da bir zam yapmışlar şimdi hiç satılmaz
A-202 ve A-219'un eski araçları umarım Ankara ÖHO'ye satılır. Ankara ÖHO'nün daha fazla 2.el alçak tabanlı araca ihtiyacı var.Bölgede ilk oldu tebrikler A-219
Araçlar sisteme işlendi A-202 ve A-219 2025 BMCA-202 akia ile çalışıyor ama plaka farklı 2 gün önce 78 de gördüm
Çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten İnşallah ileride yeniden aynı araçtan alır.C-353, B-039'un eski aracı 2015MODEL BMC PROCİTY ile değiştirmiştir
Eski aracı 2012MODEL MERCEDES-BENZ CONECTO
B-270'in eski otobüsüdürA-265 2012 Model Otokar Kent 290LF olan aracını 2016 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Aracı görmek için takip ettim gördüm de fakat Otokarın araçları hep aynı olduğu için model yılının sisteme işlenmesini için bekledim
Ekli dosyayı görüntüle 86308
C-264 ne zaman değişecek?C-353, B-039'un eski aracı 2015MODEL BMC PROCİTY ile değiştirmiştir
Eski aracı 2012MODEL MERCEDES-BENZ CONECTO
Keşke farklı bir şey isteseymişsinDarısı A-1719'a diyelim.
Hay şansımı kaç gündür yeni aracı sisteme islensin de yazayım diye bekliyorum sana kısmetmişA-265 2012 Model Otokar Kent 290LF olan aracını 2016 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Aracı görmek için takip ettim gördüm de fakat Otokarın araçları hep aynı olduğu için model yılının sisteme işlenmesini için bekledim
Ekli dosyayı görüntüle 86308
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.