Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hay şansımı kaç gündür yeni aracı sisteme islensin de yazayım diye bekliyorum sana kısmetmiş
Hocam bu aracı çok takip ettim. Her seferinde garajdan Çıkarken kıl payı kaçırdım. En sonunda gördüm fakat model yılını anlayamadığım için haberi yazmak istemedim.

Ayrıca bence kimin yazdığı önemli değil araç değişsin yeterli

Keşke farklı bir şey isteseymişsin 😅

Miyop olduğum için uzağı göremediğimden dolayı fotoğraf çektim.

Yanlış görmüyorsam gitaşta A-1719 kodu Temsaya verilmiş. Sanki plakası da 34 KP gibi bir şey

Ekli dosyayı görüntüle 86355
Evet. Temsa Avenue LF'de A-1719 kodu yazıyor.

Bu durumda atıl durumda olan bir kod daha dönecek.

Umarım A-1722 ve A-1723'te TCV'lerini değiştirirler.

Millet "MERCEDES." almak için varını yoğunu satıyor bunlar tam tersini yapıyor vallaha mis gibi "MERCEDES." dururken eski kasa "BMC." nedir anlamıyorum? Yeni kasa olsaydı bir şekilde anlarım.✋✋✋😰😰😰😨😨😨😁😁😁😡😡😡★★★
Otokar almasınlar da at arabasına razı olurum

Yanlış görmüyorsam gitaşta A-1719 kodu Temsaya verilmiş. Sanki plakası da 34 KP gibi bir şey

A-1719 34NGD300 plakalı ve A-405'in eski aracı
Kp plakalı A-1812'nin eski aracına öho çıkarmaları yapıştırılmış

Ben şahsen yeni conectoyu beğenmiyorum procity tr çok yolu hissetiriyo ama daha sağlam olduğunu düşünüyorum 2017 ye kadar olan kasa çok daha iyiydi mercedesin bencd
Bence yeni kasa da 2016 dan 2020 ye kadar kötü sonradan gerçekten düzelttiler sıkıntıları bence ama dış görünüş olarak kesinlikle ikinci nesil Conecto her zaman daha iyi

C.053 'ün şoförü söylemişti yeni kasa "CONECTO." seneye piyasaya çıkacakmış.😮😮😮😀😀😀👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤❤❤🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★
Mikrodalga fırın yaparlar bu kez de 😁

Actros denen çamaşır makinelerinden sonra Mercedes'e karşı bir umudum kalmadı.

Son düzenleme:

TCV'ler tamamen israf. O kapı kodlarının çalışması kamu yararına olur.

Cummins motorlu conecto gelir mi acaba
Daha önceden bir haber okumuştum 4-5 sene öncesine ait bir haber. Daimler, Cummins ile bir anlaşma imzalayıp bazı kamyon ve otobüs modellerinde Cummins motorları kullanacağından bahsediliyordu haberde. Hatta Mercedes Çin'e özel üretilen Actros MP6'larda Cummins motor kullanmış.

Şunu da belirteyim. Scania, DAF, Volvo, İsuzu gibi markalar da belli başlı bazı kamyon modellerinde Cummins motor kullanıyor.

Benim tahminim Conecto'nun da yeni kasasında Cummins motor kullanılma ihtimali olabilir.

Geri
Üst Alt