Hemen işlenmiyor sanırım. A-1734'te hala 2023 gözüküyor. Yarın araca bakmaya gideceğim. Züğürt tesellisi ama umarım muayene içindir...Plaka sorgulamada da aracı çıkmıyor şu an plaka yok artık
Hemen işlenmiyor sanırım. A-1734'te hala 2023 gözüküyor. Yarın araca bakmaya gideceğim. Züğürt tesellisi ama umarım muayene içindir...Plaka sorgulamada da aracı çıkmıyor şu an plaka yok artık
Aracı çekmeye gittiğim gün HO plakası takılıydıA-1607'nin plakası da değişmiş . Sıradan düşündüğüm gibi 34 HO 1918 olmuş .
Her 0 km araç ho plakayla gelmiyor
Her 0 km araç ho plakayla gelmiyor
O kadar güzel 2023 Model Isuzudan sonra 2025 Otokarı üstüne para verseler yine kabul etmezdim hala rüya gibi geliyor
Akıl işi değil gerçekten
Yok yok o A-1607 benim en en favori Isuzu aracımdı. Seni de geçeceğim artıkÜzüldüm sizin adınıza yapçak bir şey yok Otokar yandı yine zaten ama benden büyük otokar düşmanı yok bu forumda
Hatırlıyorum sırf Kadıköy ie gitmiştin ankastreni kırmıştın üzdü ama İstanbulda kalır gibi İzmire yada Ankaraya falan gitmez heraldeYok yok o A-1607 benim en en favori Isuzu aracımdı. Seni de geçeceğim artık
Şüphelerimde haklıymışım
A-1607'ye dalmışken paylaşmayı unutmuşum. A-1734'de sisteme eklenmiş doğru görmüşümA-1734 2023 Model Otokar Kent LF olan aracını 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Aracı markete çıktığımda 89S için kalkışını beklerken gördüm. Tabelanın orada kamera vardı bildiğim kadarıyla 2023 modelde kamera yok. Plakası da 34 NVP XXX idi
Geçmez benceElit'e bağlı. Sanırım Tarabya veya Bahçeköy bölgesine geçecek gibime geliyor.
2025 Otokar okuyacağım diye çok korktum. Bu da hiç yoktan iyidirA-156 2012 model BMC Procity olan aracını 2016 model BMC Procity ile değiştirmiştir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.