Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam emin olmamakla beraber sanırım A1607 2023 model ısuzu citiport olan aracını 2025 model otokar kent lf ile değiştirmiş olabilir bu benim tahminimdir gerçek çıkar bi kaç güne
Umarım doğru değildir. Bu kadar güzel Isuzu otokar olursa fena otokar hateri olurum

A-1734 2023 Model Otokar Kent LF olan aracını 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Aracı markete çıktığımda 89S için kalkışını beklerken gördüm. Tabelanın orada kamera vardı bildiğim kadarıyla 2023 modelde kamera yok. Plakası da 34 NVP XXX idi

A-1734 2023 Model Otokar Kent LF olan aracını 2025 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. Aracı markete çıktığımda 89S için kalkışını beklerken gördüm. Tabelanın orada kamera vardı bildiğim kadarıyla 2023 modelde kamera yok. Plakası da 34 NVP XXX idi
Aşırı üzgünüm şu an bölgedeki en nadir otobüslerden biriydi :( eski aracı hangi araca gitti acaba ?

Avrupa'ya geçerse eski aracı güzel olur. Muhtemelen başka bir koda satılır.
Avrupaya geçerse etiketleri söktürülür. Anlamı kalmaz. Böyle demesinin sebebi büyük ihtimalle A-1607 şuan Kocasinan Sanayi Sitesindeki Özçatalkaya servisine gelmiş. Burası Otokar'ın bayisi fakat A-1517 Isuzusu oraya gidiyordu. Umarım tamir için gitmiştir sadece

Avrupaya geçerse etiketleri söktürülür. Anlamı kalmaz. Böyle demesinin sebebi büyük ihtimalle A-1607 şuan Kocasinan Sanayi Sitesindeki Özçatalkaya servisine gelmiş. Burası Otokar'ın bayisi fakat A-1517 Isuzusu oraya gidiyordu. Umarım tamir için gitmiştir sadece
Yoksa loading hater to Otokar Kent LF?

Acaba A-1607 1734'ün aracını mı alacak?

Araç akşama kadar Atatürk mahallesinde durduktan sonra geçti oraya Atatürk mahallesine genellikle araç değişim için geliyorlar

Geri
Üst Alt