Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İkitelli garajının önündeki benzinliğin oralarda B-1871 kodlu Temsa var fakat böyle bir kodun sistemde kaydı yok? Kod geri mi döndü acaba eski aracı neydi

IMG_20250918_182906.jpg

Hayırlı olsun. Yeni bir değişim haberi daha. Kayıp kodlar geri geliyor.
Belki son zamanlarda yenilenen Temsalar GİTAŞ'ın TCV'leri ile değişiyordur. Bu sayede de geri dönmüş oluyorlar (tamamen varsayım. Benim düşüncem böyle)

Hocam sanki B-1819 kodu Isuzuya yapıştırılmış gibi

Ekli dosyayı görüntüle 82297

Ekli dosyayı görüntüle 82298

Ayrıca kodsuz 34 KP 0420 Temsa da vardı
@yusuf_atay çok tekrarladım yine diyorum. Herhangi bir ilan sitesinden ilan görseli paylaşırsanız mesajınızı silmek zorunda kalırım. Burada aracın görselini atmışım zaten. Tekrar ilan paylaşmana gerek yok. Ha kendi görselin olur paylaş karışmaya hakkım olmaz

Belki son zamanlarda yenilenen Temsalar GİTAŞ'ın TCV'leri ile değişiyordur. Bu sayede de geri dönmüş oluyorlar (tamamen varsayım. Benim düşüncem böyle)
Gitaş küçülmeye gidiyor elindeki kodları satıyor yeni mal sahipleri de farklı farklı araçlar satın alıyorlar konunun özeti bu

[SIZE=4]@yusuf_atay[/SIZE] çok tekrarladım yine diyorum. Herhangi bir ilan sitesinden ilan görseli paylaşırsanız mesajınızı silmek zorunda kalırım. Burada aracın görselini atmışım zaten. Tekrar ilan paylaşmana gerek yok. Ha kendi görselin olur paylaş karışmaya hakkım olmaz
Biz bu arkadaştan çok çektik ya uyarı ver yada siteden at gitsin.😬😬😬😡😡😡
"AYRICA BU MESAJIM 500. MESAJIMDIR BİLGİNİZE."🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏❤❤❤🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
İkitelli garajının önündeki benzinliğin oralarda B-1871 kodlu Temsa var fakat böyle bir kodun sistemde kaydı yok? Kod geri mi döndü acaba eski aracı neydi

Ekli dosyayı görüntüle 82300
Geri dönerse mükemmel olur :D Ayrıca savaşın eski araçlarından bir kaç tanesi gitaşa satılmış. Gitaş ise araçla beraber kodları satıyor. C-1761/62 gibi araçları örnek verebilirim.

A-407’ye ne oldu? Kaç gündür servis dışı. Bu araç da yakın zamanda değişecek sanırım. Umarım Mercedes ya da Isuzu alır. Bu bölgede yeni Conecto ve Isuzu sadece 1 tane var.

A-407’ye ne oldu? Kaç gündür servis dışı. Bu araç da yakın zamanda değişecek sanırım. Umarım Mercedes ya da Isuzu alır. Bu bölgede yeni Conecto ve Isuzu sadece 1 tane var.
En son bindiğimde çok sallanıyordu ve araç çok gürültülüydü. Hem titreme sesi, hem motor sesi, üstüne üstlük hararet sorunu vardı. Hoplaya zıplaya gidiyordu. Süspansiyon'u da bozuktu.

Geri
Üst Alt